Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Диети и отслабване

Диети и отслабване


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Нова мода - хранене два пъти на ден за строен силует


Нова мода - хранене два пъти на ден за строен силуетОт дълго време, най-разпространено е схващането, че хапването на 6-8 малки порции на ден, през равни интервали от време, е най-добрият начин за хранене - поддържа метаболизма, улеснява работата на организма и регулира телесната маса.
Ново чешко изследване обаче твърди, че този подход е напълно грешен. Според чешките учени две хранения на ден, със същото енергийно съдържание, са много по-полезни за отслабване, отколкото честото похапване по малко.

подробно...


Гъбена диета от Холивуд стана хит


Гъбена диета от Холивуд стана хит Холивудските знаменитости са основни законодатели на всички нови диети. Сред странните и необичайни опити, правили звездите, се появи нов режим на основата на гъби, който завъртя умовете на милиони жени по света.

подробно...


3-часова диета за здравословно отслабване


3-часова диета за здравословно отслабванеЕксперти твърдят, че най-лесно ще загубите излишните си килограми, като хапвате често и по-малко. Тричасовата диета подкрепя философията, че времето на приемане на храната е много по-важно от самото съдържание и калории

Идеалният вариант е да се храните на всеки три часа. Диетата има три основни правила.

подробно...


Какво да правим, когато диетите не оправдаят очакванията ни


Какво да правим, когато диетите не оправдаят очакванията ниНай-вероятно всяка по-закръглена дама гледа с недоумение и дори малко завист към жените, които консумират какво ли не, но въпреки всичко имат добра фигура. Докато една част от жените смъкват килограмите след раждането с лекота, макар че са наддали много, други, качили в рамките на „нормалното” според лекарите, изпитват трудност при влизането "във форма" след раждането.

Парадокс е, че докато някои напълняват в следствие на стрес, други смъкват драстично килограми в следствие на прекомерна тревога и напрежение.

подробно...


Raspberry ketones (малинови кетони) - Новото откритие за отслабване!


Raspberry ketones (малинови кетони) - Новото откритие за отслабване!Малиновите кетони, до скоро почти непозната за повечето от нас диетична хранителна добавка, буквално за няколко седмици се превърна в най-търсеният и продаван продукт за отслабване в САЩ. Тази своя популярност Малиновите кетони /Raspberry Ketones/ придобиха най-вече след като бяха представени във Февруарското шоу за здравословно хранене и отслабване по телевизия FOX в САЩ, от един от най-известните Американски лекари и телевизионни водещи - доктор Оз. Той ентусиазирано препоръча Малиновите Кетони като "Чудо №1 в Бутилка за Изгаряне на Мазнините".

подробно...


Топ 7 "диетични" храни, от които се пълнее


Топ 7 "диетични" храни, от които се пълнееНякои от най-диетичните продукти всъщност добавят сантиметри към талията ни. Мислите, че екзотичното суши или нашенската салата с пресни зеленчуци са полезни и здравословни? Оказва се, че далеч не е така. Някои продукти са лишени от мазнини, но пък натъпкани до пръсване със сол или натрий, други изглеждат лекички, но направо тежат от калории! Вижте кои са 7-те най-лъжовни „диетични” храни.

подробно...


Тайната на френския парадокс


Тайната на френския парадоксЗвучи като шпионско заглавие и ние точно това ще направим - малко разузнаване в страната на висшата мода и изтънчените обноски. В страната, където почти не познават инсултите и почти няма хора с наднормено тегло. И страната, където пет пари не дават за калориите, а в същото време си похапват всички забранени храни и успяват да останат стройни. Как се получава този феномен, известен под името „френския парадокс“? Веднъж един уважаващ себе си французин споменал в телевизонно предаване, че всъщност тайната се криела във френското вино, което укрепвало стените на кръвоносните съдове, и американците ахнали.

подробно...


Лесна диета с риба


Лесна диета с рибаДиетата продължава четири седмици, като се спазва само 2-3 пъти през седмицата, без значение какво е храненето през останалите дни. Препоръчва се на хора, извършващи лека или средно тежка физическа работа, но не и на деца, юноши, бременни и кърмачки. Същността на диетата се състои в приема на много белтъчини, малко мазнини и въглехидрати.

С тази диета може да свалите половин до един килограм на седмица, а общо за целия период - приблизително три-четири килограма.

подробно...


Изпий ме! Топ 7 напитки за тънка талия


Изпий ме! Топ 7 напитки за тънка талияКогато сме на диета, внимаваме какво ядем, но напитките са не по-малко важни. Водата е универсално решение в битката с излишните килограми, а в случай, че просто не ви се отдава да изпивате по 2 л на ден, има още доста полезни алтернативи.

Вижте кои 7 течности са най-препоръчвани от диетолозите.

подробно...


Лунна диета 2013


Лунна диета 2013Лунната диета е една от най-популярните и една от най-леките диети за бързо и здравословно отслабване. Тя е вид течна диета и е свързана с четирите фази на Луната. Научно доказано е, че Луната оказва влияние на приливите и отливите, размножаването на животните и растежа на растенията. Луната оказва влияние и върху емоционалното и физическо състояние на човека. Затова най-лесният и ефективен начин за баланс на тялото е да се следва Лунната диета. Освен за регулиране на теглото, тази диета помага за пречистване на организма от натрупаните токсини, както и подпомага за неговото освежаване и тонизиране.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Офелия Кънева


Заместник-кмет на Сливен
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи