Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Диети и отслабване

Диети и отслабване


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Диетите на 2015 година


Диетите на 2015 годинаПрез миналата година бяха модерни диети като полувегетарианство и такава, при която се консумира храната на пещерните хора. Ето кои ще бъдат най-популярните диети през тази година.

подробно...


Модерните диети не са добър начин за отслабване


Модерните диети не са добър начин за отслабванеМодерните диети на популярните личности не са най-добрият начин за отслабване, казват от Британската асоциация на диетолозите.

подробно...


Лунна диета и лунен календар 2015


Лунна диета и лунен календар 2015Лунната диета е хранителен режим, съобразен с движението на Луната около Земята, който спомага не само за отслабване и поддържане на добра форма и кондиция, а и за редовното пречистване на организма и повишаване на имунитета.

подробно...


Диетите през определени интервали от време


Диетите през определени интервали от време Често се твърди, че човек е това, което яде, но кога го яде може също да е от значение. Учени твърдят, че хората не са програмирани да се хранят по три пъти на ден и по-дълги периоди с малко или никаква храна могат да са полезни, съобщава в. "Дейли мейл".

подробно...


Златка Димитрова минава на пълен пост


Златка Димитрова минава на пълен постОт 15 ноември официално започнаха Коледните пости. В България, през последните години, все повече хора спазват строги режими на хранене без продукти от животински произход преди празниците, с цел пречистване на душата и тялото. Личните причини за постене сред обществото са различни – от спазване на християнската традиция до поредния повод за пречистване от натрупаните в организма токсини.

подробно...


Бягане и пак бягане


Бягане и пак бягане Калориите от половин литър газирани напитки се изгарят с най-малко 6,5 км тичане, показва ново изследване.
Според учените по-голяма част от хората не четат етикетите на бутилките и не са информирани за калориите, които поемат с храната си

подробно...


Заложете на бърза диета


Заложете на бърза диета Бързите диети са по-ефективни в сравнение с тези, при които се отслабва постепенно, показва ново австралийско проучване.

подробно...


Сок от грейпфрут за топене на мазнини


Сок от грейпфрут за топене на мазнини Диетолозите са заклети привърженици на сока от грейпфрут в борбата с отслабването, но учените чак сега започнаха да им вярват. Изследване установи, че пиенето на сок от този плод, преди да ядете мазна храна, може да намали количеството на теглото ви с една пета.

подробно...


Предотвратете затлъстяването


Предотвратете затлъстяването Една ябълка на ден помага в борбата със затлъстяването, показва ново проучване, пише в. "Дейли Мейл".
Зелените хрупкави ябълки създават чувство за ситост и елиминират чувството на глад. Тези плодове подпомагат размножаването на един вид бактерии, които предизвикват чувството на ситост.

подробно...


Как мястото ни в ресторанта влияе на избора ни на ястия?


Как мястото ни в ресторанта влияе на избора ни на ястия?Ако сте на диета, следващия път, когато хапвате навън, сядайте до прозореца.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мира Добрева


Водеща на новинарската емисия `По света и у нас` на Канал 1
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи