Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Диети и отслабване

Диети и отслабване


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Септември и декември критични за теглото


Септември и декември критични за теглотоСептември и декември са месеците, в които се напълнява най-много, а есента е най-лошият сезон от гледна точка на килограмите, съобщава "Дейли мейл".

подробно...


Гледането на екшъни води до преяждане


Гледането на екшъни води до преяжданеНово проучване установи, че хората, които гледат холивудски екшън филми, изяждат два пъти повече снакс-храни, отколкото тези, които гледат ТВ интервю.

подробно...


Отслабнете с помощта на етерични масла


Отслабнете с помощта на етерични маслаСпоред ароматерапевти вдишването на етерични масла може да потисне апетита и да ускори свалянето на излишните килограми. "Етеричните масла имат огромно влияние във всекидневието ви. Те могат да подобрят настроението ви, да ви помогнат да се отпуснете или точно обратното – да обострят концентрацията ви. Според последните проучвания ароматерапията може да е от помощ и при отслабването.

подробно...


Омразните два-три килограма


Омразните два-три килограмаЛятото е в разгара си и искате да свалите някое друго килце? Нямате нужда от драстични и строги диети, а от лек хранителен режими умерена физическа дейност. По този начин ще се разделите с две-три килца и ще възстановите фигурата и самочувствието си.

подробно...


Когато отслабвате, спите по-добре


Когато отслабвате, спите по-добреСвалянето на излишните килограми е добре не само на вашето самочувствие и здраве, но влияе добре и на съня ви, показва ново изследване.

подробно...


Ябълките премахват чесновия дъх


Ябълките премахват чесновия дъх Ябълките, лимоновият сок и джодженът отстраняват най-ефективно неприятния чеснов дъх, установиха американски учени, цитирани от "Дейли мейл".

подробно...


Белият хляб е здравословен?


Белият хляб е здравословен?Белият хляб е здравословен, защото значително увеличава броя на "добрите" бактерии в стомаха, предпазва от заболявания и подобрява здравословното състояние, съобщава вестник "Дейли мейл".

подробно...


Шоколадова диета - най-сладкия начин да отслабнете


Шоколадова диета - най-сладкия начин да отслабнетеШоколадовата диета набира все повече популярност при младите жени, които искат да се оттърват от излишните килца. Тя е една от най-ефективните техники за бързо и ефективно отслабване.

подробно...


Детоксикиращите диети на известните личности


Детоксикиращите диети на известните личностиДетоксикацията е процес, чрез който тялото се оттърва от токсините и ненужните остатъци от храна. Детоксикиращите диети съдържат витамини, вода, фибри, които спомагат за отделянето на тези токсини. Повечето известни личности, често се подлагат на подобни диети.

подробно...


Обратно на схващанията: Глутенът не предизвиква подуване


Обратно на схващанията: Глутенът не предизвиква подуване Учени твърдят, че за разлика от здравословните иначе плодове, зеленчуци и варива, глутенът не предизвиква подуване на стомаха.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Офелия Кънева


Заместник-кмет на Сливен
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи