Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Акценти от седмицата

Акценти от седмицата


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Днес кажете "Благодаря"


Днес кажете "Благодаря"Днес, 11 януари, в много държави по света се отбелязва Световният ден на думата "Благодаря" (International Thank You Day). Психолозите смятат, че думите на благодарност могат душевно да стоплят и успокояват хората, да доставят радост и положителни емоции. Основно правило е думите на благодарност да се изричат от сърце.

подробно...


Fashion.bg е един от новите членове на "Бизнес и иновационен клъстер Русе+"


Fashion.bg е един от новите членове на "Бизнес и иновационен клъстер Русе+"Нови четири фирми се включиха в създаденото в края на миналата година Сдружение „Бизнес и иновационен клъстер Русе+”. Новото попълнение се официализира на проведеното общо събрание под председателството на доц. Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе. С пълно болшинство бяха одобрени подадените четири заявления на водещи иновативни фирми в русенската икономика.

подробно...


Първата в България Международна конференция по TOC (Теория на ограниченията) се проведе в Правец


Първата в България Международна конференция по TOC (Теория на ограниченията) се проведе в ПравецПървата Международна конференция по TOC (Теория на ограниченията) в България се проведе на 8 и 9 юни 2016 в RIU PRAVETS RESORT, Правец. Организатори бяха международната сертифицираща организация TOCICO и Ричмарт - най-модерната фабрика за мъжки костюми по поръчка.

подробно...


Fashion.bg подкрепя българската мода и българските танци


Fashion.bg подкрепя българската мода и българските танциСподели ако харесваш българската мода и българските танци! Бъдете социално отговорни, купувайте дрехи от български производители! Подкрепете и българските танци!

подробно...


Абитуриентският тоалет на дъщерята на София Борисова - Доротея, предизвика фурор


Абитуриентският тоалет на дъщерята на София Борисова - Доротея, предизвика фурорПрез всичките 20 години на своята успешна кариера, София Борисова превърна стотици абитуриентки в принцеси. Тази година обаче, почитателите на топ дизайнерката очакваха с нескрит интерес тоалета, с който ще се появи нейната дъщеря на своя бал. Истински фурор предизвика дискусията около роклята на младата дама - Доротея. Пявиха се дори залагания в медиите за цвета на най-чакания абитуриентски тоалет.

подробно...


Richmart Vintage на фолклорния фестивал "Верея" в Чикаго


Richmart Vintage на фолклорния фестивал "Верея" в ЧикагоНа 24 и 25 април се проведе петият пореден Фолклорен фестивал "Верея" в Чикаго, който събра под мотото "Фолклорът е магия" над 30 състава и над 500 изпълнители от САЩ и Канада и се превърна в истински събор на българското народно творчество в Америка.

подробно...


Google представя Дигитален гараж – безплатна онлайн платформа за обучения


Google представя Дигитален гараж – безплатна онлайн платформа за обученияGoogle обяви днес старта на програмата „Дигитален гараж“ за България, нова онлайн платформа, която предлага безплатни обучения за всеки, от ученици до предприемачи. Обученията, които засягат дигиталния маркетинг и развиване на бизнеса онлайн, са достъпни на digitalengarazh.withgoogle.com

подробно...


Как да подкрепим българския фолклор


Как да подкрепим българския фолклорПовод да напиша тази статия е видеото на Иван Кулеков, с което той представя тъжната съдба на ансамбъл „Филип Кутев“. Как да подкрепим българския фолклор и фолклорните ансамбли?

подробно...


Седмица на кърменето - от 1 до 7 август


Седмица на кърменето - от 1 до 7 август От 1 до 7 август традиционно се отбелязва Световната седмица на кърменето (ССК). Тази година темата е: "Кърмене и работа? Възможно е!".

подробно...


Акценти от сезон Пролет-Лято 2015: Модерните дрехи, обувки, козметика и маникюр


Акценти от сезон Пролет-Лято 2015: Модерните дрехи, обувки, козметика и маникюрПролетно-летният сезон навлиза в разгара си и е време да обобщим какво е модерно тази година. Да започнем с дрехите...

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Евгени Минчев


Светски хроникьор
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи