Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Акценти от седмицата

Акценти от седмицата


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Баламите свършиха, продавайте етично!


Баламите свършиха, продавайте етично!Днес в Инстаграм дъщеря ми "спечели" ваучер за 150 лв. от @gucci_bulgaria_ Естествено много се зарадва, сподели с мен и така отидохме в сайта gucci.com да проверим какво може да се купи там. Отваряйки раздел рокли, тя възкликна: "Този модел е като за баба!" Цената от 2980 евро обаче веднага отхвърли това твърдение (все пак баба и получава българска пенсия)...

подробно...


Всичко най-интересно от Фестивала на модата и красотата 2018


Всичко най-интересно от Фестивала  на модата и красотата 2018Над 600 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по време на единадесетото издание на Фестивала на модата и красотата, който се проведе на 4 и 5 юли в Морската ни столица. Домакин на събитието бе Комплекс Морско казино, а организатор - Модна Агенция VIP FASHION GROUP.

подробно...


Модни тоалети за абитуриенти и младоженци показват утре в Русе


Модни тоалети за абитуриенти и младоженци показват утре в РусеНа 17 февруари (събота) Канев център Русе ще бъде домакин на изложение и моден шоу-спектакъл - The Day after Tomorrow.

подробно...


Академията за мода отличи най-голямото сватбено изложение у нас


Академията за мода отличи най-голямото сватбено изложение у насЮбилейното десето сватбено изложение BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO ще се проведе на 20 и 21 януари 2018 г. в елегантните зали на SOFIA HOTEL BALKAN. Най-голямото сватбено изложение в страната ще представи актуалните новости в бранша, като в него ще участват общо 54 фирми от всички сфери на сватбената индустрия. Организиратор на изложението е фирма „Експолайн“ , представлявана от Анета Пени и Ирини Батзака.

подробно...


Най-значимото от света на модата за 2017 година


Най-значимото от света на модата за 2017 годинаИ 2017 година отмина. Както всяка година и миналата бе осеяна със звездни събития. Представяне на нови колекции, млади дизайнери, известни личности в нови амплоа. Представяме ви една селекция от най-значимите събития в света на световната и българска мода за 2017 година. Вижте какво се запечата в съзнанието ни:

подробно...


Дизайнерските рокли на Terani Couture в нов монобранд бутик в София


Дизайнерските рокли на Terani Couture в нов монобранд бутик в СофияЛуксозен монобранд бутик за абитуриентски и официални рокли от типа висша мода отвори врати в София. Той е съвместен проект на световно известния американски бранд Terani Couture и верига бутици Bridal House.

подробно...


Над 120 майстори занаятчии и над 3000 посетители в първия ден на XV Международен панаир на традиционните занаяти в Етъра


Над 120 майстори занаятчии и над 3000 посетители в първия ден на XV Международен панаир на традиционните занаяти в ЕтъраПетнадесетото издание на Международния панаир на традиционните занаяти беше открито вчера в етнографския музей на открито "Етър" край Габрово и ще продължи до 6 септември. Старт на панаира даде председателят на Народното събрание Димитър Главчев, който се срещна и с 8-те участници в международната майсторска надпревара по иконопис. Участниците - зографи от България, Русия, Украйна, Румъния и Албания, ще популяризират традиционните иконографски школи с характерните за тях техники и сюжети. Победителят в надпреварата по традиция получава наградата "Сребърна хлопка" и правото на самостоятелна изложба в комплекса "Етър".

подробно...


Какво всяка фирма трябва да знае за бъдещето на дигиталните технологии - Резюме на Webit 2017


Какво всяка фирма трябва да знае за бъдещето на дигиталните технологии - Резюме на Webit 2017Webit е събитието, което ако не сте посетили определено трябва да съжалявате! Може би се питате какво общо с модата има фестивал, който е за информационни и дигитални технологии? За всеки бизнес е важно да може да предвижда бъдещето. Нуждите на хората се променят, технологиите се променят и всяка фирма трябва да е в крак с тези тенденции, за да може да оцелее и да расте.

подробно...


Акцент за месец февруари 2017 при футболните бутонки - Nike Hypervenom3 - обувките на победителите


Акцент за месец февруари 2017 при футболните бутонки - Nike Hypervenom3 - обувките на победителитеНовият модел футболни бутонки Nike Hypervenom3, представени на широката публика в края на месец януари 2017 година, а вече и в България, можете да ги закупите от началото на месец февруари на сайта на www.mbw.bg.

подробно...


Нова функционалност при очилата от Kwiat


Нова функционалност при очилата от KwiatВ контраст със снежната белота на зимата, изобилието от цветове и шарки при моделите очила за 2017-та година е огромно! Те никога не са били толкова цветни, колкото са сега, въпреки че модата при очилата и най-вече цветовете, следват световните тенденции при дрехите. Каква е обаче българската следа в иновациите и дизайна при очилата?!

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Елена Йончева


журналист
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи