Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Акценти от седмицата

Акценти от седмицата


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Campari със зашеметяващ календар за 2014


Campari със зашеметяващ календар за 2014На 15 октомври 2013 година, в Милано, Campari официално разкри корицата на уникалния си календар за 2014 година под името "Световни фестивали" и потвърди официалната дата на неговата премиера - 11 ноември 2013 година.
Зашеметяващата корица на календара изобразява холивудската актриса Ума Търман.

подробно...


Седмица на модата в Ливърпул: Не на солариума и рака на кожата


Седмица на модата в Ливърпул: Не на солариума и рака на кожатаМодели, които използват солариум, няма да могат да се разхождат по модния подиум по време на Седмицата на модата в Ливърпул.
Забраната е част от инициативите за насърчаване на младите момичета в града да се осведомяват за опасностите от рак на кожата.

подробно...


Рекламите на цигари водят до увеличаване на пушачите сред децата


Рекламите на цигари водят до увеличаване на пушачите сред децатаДеца на възраст между пет и шест години, които живеят в страни с ниски и средни доходи като Индия и Бразилия, се влияят от рекламата на компаниите, които произвеждат тютюневи изделия. Това увеличава риска те да станат пушачи, сочи проучване, проведено от американски учени.
От участващите в проучването 2 423 деца от шест страни, 68% са били в състояние да разпознаят поне една марка цигари - от 50% в Русия до 86% в Китай, където повече от 28% от населението пуши (53 % от мъжете и 2% от жените), отбелязват авторите на това изследване от Факултета по обществено здраве от университета Джон Хопкинс в Балтимор.

подробно...


Финалът на конкурса "Мис Свят 2013" ще се проведе в Бали


Финалът на конкурса "Мис Свят 2013" ще се проведе в БалиСтана ясно, че финалът на конкурса "Мис Свят 2013" ще бъде проведен в Бали (на 28 септември), вместо както първоначално беше планирано в столицата на Индонезия - Джакарта.
Организаторите обявиха, че ще понесат тежки финансови загуби в резултат на преместването на конкурса, но го правят в името на безопасността на участничките, заради редицата протести и заплахи срещу формата "Мис Свят", които бяха обхванали столицата.

подробно...


Италианският дизайнер Sandro Ferrone отваря бутик в България


Италианският дизайнер Sandro Ferrone отваря бутик в БългарияПрочутата марка Sandro Ferrone стъпва за първи път в България с изисканите си, достъпни и елегантни, лимитирани колекции.

подробно...


Нанси Карабойчева продължава да е фаворит на публиката за "Мис Свят 2013"


Нанси Карабойчева продължава да е фаворит на публиката за "Мис Свят 2013""Мис България 2013" Нанси Карабойчева убедително води в класирането за Мис Свят 2013 - избор на публиката.
Във вторник (10 септември) всички претендентки за короната на "Мис Свят 2013" облякоха своите екипи и се впуснаха в спортна надпревара. Момичетата бяха разделени на четири отбора, които взеха участие в поредица от четири спортни събития.
Безапелационен победител в надпреварата стана отборът на Нанси, която бе сред най-активните и полезни състезателки!

подробно...


"Мис България 2013" е седма във временното класиране за "Мис Свят"


"Мис България 2013" е седма във временното класиране за "Мис Свят"Нанси Карабойчева е в Топ 10 на претендентките с най-големи шансове за титлата "Мис Свят 2013" след конкурса за плажна мода и спортното състезание.
Най-красивата българка за 2013 година, Нанси Карабойчева, безапелационно премина през първите два предварителни конкурса в програмата на престижния "Мис Свят 2013".
За една седмица в Бали блондинката от село Юнаците успя да се нареди в топ 30 на конкурса за плажна мода и в топ 20 в спортната надпревара. Тези успехи на Нанси и дадоха достатъчно точки, за да се изкачи до седмо място във временното класиране.

подробно...


"Мис България 2013" вече е в Бали


"Мис България 2013" вече е в Бали"Мис България 2013" Нанси Карабойчева бе посрещната като принцеса и закичена с цветя в косите от организаторите на конкурса "Мис Свят 2013".
Сега русокосата красавица е в Бали - първата екзотична спирка от едномесечния и престой в Индонезия.
Там, в чест на прииждащите красавици от цял свят, свириха традиционни индонезийски музиканти, на инструменти наподобяващи тимпани.

подробно...


Нанси Карабойчева отлетя за Индонезия


Нанси Карабойчева отлетя за ИндонезияПо-рано днес "Мис България 2013" Нанси Карабойчева отлетя за Индонезия за финала на конкурса "Мис Свят 2013", който ще се състои на 28 септември в Джакарта.
Русокосата красавица продължава да е фаворитка на публиката в онлайн гласуването, което тече на адрес Мис Свят 2013 - избор на публиката. Ако още не сте подкрепили нашето момиче, може да го направите сега.
В кръга за таланти, Нанси ще се опита да впечатли журито на конкурса "Мис Свят 2013", представяйки традиционен народен танц.

подробно...


"Мис България 2013" с най-пищната рокля на световните финали


"Мис България 2013" с най-пищната рокля на световните финали"Мис България 2013" Нанси Карабойчева ще вземе дъха на журито на финала на "Мис Свят 2013" в Индонезия с най-пищната рокля, дело на топ дизайнерката София Борисова.
Уникалният тоалет ще бъде комбинация от черна дантела и копринена тафта в цвят розе.
"Тъй като конкурсът ще бъде в Индонезия, реших да направя роклята на нашата "Мис България" по-пищна, сценична и впечатляваща", сподели самата носителка на "Златна игла 2013".

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Милица Гладнишка


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи