"Мис България 2013" вече е в Бали


"Мис България 2013" Нанси Карабойчева бе посрещната като принцеса и закичена с цветя в косите от организаторите на конкурса "Мис Свят 2013".


Сега русокосата красавица е в Бали - първата екзотична спирка от едномесечния и престой в Индонезия.

Там, в чест на прииждащите кралици на красотата от цял свят, свириха традиционни индонезийски музиканти, на инструменти наподобяващи тимпани.


"Пристигнах в Рая!", бяха първите думи на Нанси, веднага щом стигна от летището в хотела. "Всички са страхотни, бяха много мили. Пътуването мина много добре", щастлива е българката.


Само час след като стъпи в екзотичния курорт, Карабойчева записа и първото си видео-представяне. "Дори ме избраха първа да застана пред камерата", похвали се ослепителната блондинка.

До 14 септември Нанси и останалите над 130 претендентки за короната на "Мис Свят 2013" ще останат в Бали, където всеки ден ще тренират интензивно за конкурсната програма. Те ще подготвят финалната хореография, ще репетират националните си танци, ще спортуват и ще дефилират.

След близо двуседмичен престой в един от най-добрите курорти в света, красавиците ще заминат за Джакарта, където ще се проведе финалната им подготовка.

Желаем успех на Нанси и очакваме с нетърпение да се представи блестящо на 28 септември, когато е финалът на конкурса.

Можете да продължавате да я подкрепяте и в онлайн гласуването за Мис Свят 2013 - избор на публиката.