Fashion.bg подкрепя българската мода и българските танци

Повече от 15 години Fashion.bg подкрепя и популяризира българската мода.

Fashion.bg е партньор на най-големите модни събития в България, на които се представя българска мода - Фестивал на модата и красотата Варна, Златна игла, БГ модна икона, Sofia Fashion Week и др.

В България се произвеждат качествени дрехи, които са достойни за световните модни подиуми. Време е да покажем на света, че има българска мода!

Харесайте нашата фейсбук страница, чрез която ще можете да следите колекциите на българските дизайнери и модни марки.

Бъдете социално отговорни, купувайте дрехи от български производители!

Снимайте се, облечени в дрехи на български производители и качете снимките в нашия раздел Как се обличаме. Бъдете топ моделите на българската мода!

Ако живеете и работите в чужбина, популяризирайте българските производители сред своите колеги и познати или станете агенти на българските модни марки!

Fashion.bg подкрепя българската мода

Fashion.bg подкрепя българските танци

Подкрепете и българските танци!

Fashion.bg активно участва в кампаниите на Richmart Vintage за популяризиране на българските танци в световен мащаб. Защо?

Защото българското хоро би могло да направи България популярна в цял свят и така да помогне и на модата и на всички индустрии в България!

Българските танци са уникални със своите неравноделни тактове, които значително подсилват имунната система и успешно се борят с обездвижването, стреса и депресията.

Българските танци са вариант за решение на страничните ефекти от модернизацията в съвременния свят - обездвижването, стреса и депресията - европейски и световен бич, който убива 500 000 европейци (5 млн. за цял свят) всяка година според доклад на ISCA (Международна асоциация за спорт и култура). Проблемът коства 80 млрд. евро годишно на Европа, с 5 млрд. повече отколкото светът отделя за лекарства срещу рак.

ДОРИ 1/5 ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА ПРАКТИКУВАТ БЪЛГАРСКИ ТАНЦИ - ЩЕ СЕ СПАСЯТ ПОНЕ ПО 100 000 ЖИВОТА ВСЯКА ГОДИНА!

Защо БЪЛГАРСКИЯТ ТАНЦ може да бъде решението на проблема с обездвижването?

Другите видове аеробика, танци или спортни занимания развиват единствено дадена група натоварени мускули. За постигането на ефект се изисква много време (1-2 часа на ден). За много от тях се изисква специална, скъпа екипировка и специално оборудвани зали или спортни терени.

БЪЛГАРСКИЯТ ТАНЦ може да се практикува на работното място, във всеки клуб или ресторант и изисква много малко време практикуване на ден поради големия ефект от неравноделните тактове.

БЪЛГАРИЯ Е БЕЗПРЕКОСЛОВЕН СВЕТОВЕН ЛИДЕР В БОГАТСТВОТО НА НЕРАВНОДЕЛНИТЕ ТАКТОВЕ В НАРОДНИТЕ ТАНЦИ!

Всички останали танци и видове аеробика са в такт 2/4 и 3/4.

НЕРАВНОДЕЛНИТЕ ТАКТОВЕ СА НЕ САМО БЪЛГАРСКО, А И ЕВРОПЕЙСКО И СВЕТОВНО БОГАТСТВО, КОЕТО ТРЯБВА ДА СЪХРАНИМ И ПОПУЛЯРИЗИРАМЕ!

Вижте как Антонио Бандерас подкрепя българските танци!

Вижте как миналата година българските танци навлязоха и в модата при представянето на колекция мъжки костюми на Richmart по време на Sofia Fashion Week.


Добави във Facebook
ако харесваш българската мода и българските танци!