Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни тенденции

Модни тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Тенденции при обувките за Пролет/Лято 2018


Тенденции при обувките за Пролет/Лято 2018Макар зимата едва сега да започва у нас, ние сме вече на лятна вълна и се чудим какво ще се носи лятно време. Обосноваха се основните тенденции при обувките за Пролет/Лято 2018.

подробно...


Тенденции при булчинските рокли 2018 от Bridal Fashion


Тенденции при булчинските рокли 2018 от Bridal FashionКолекции 2018 на най-добрите световни марки са вече в бутик Bridal Fashion и очакват всички дами с добър вкус и отношение към стила.

подробно...


Модните тенденции, които ще властват през 2018 година


Модните тенденции, които ще властват през 2018 година2017 остави във времето някои тенденции, които също ще актуални и тази година. Все повече се обръща внимание на так анаречения streetwear, блогърите и модните експерти проявяват голям интерес към облеклото на обикновените хора по време на седмиците на модата.

подробно...


Pantone представиха цветът на 2018 година – Ултра виолетово


Pantone представиха цветът на 2018 година – Ултра виолетовоВсеки ден, над 10 милиона дизайнери и производители работят с Pantone да изберат и одобрят даден цвят. Над 500 цвят в номенклатурата на Pantone се разделят в две основни групи – за мода и за принтиране.

подробно...


Триумф на блясъка за булките на зимата


Триумф на блясъка за булките на зиматаТози сезон образът на булката носи горда елегантност. Като снежна кралица тя е неповторима, грациозна и женствена. Ефирната рокля се съчетава с бели пухени ботуши, наметки, шалове и ръкавици. А главния герой на сезона е сатенът, сияещ с блясъка на скъпоценен камък.

подробно...


Топ 5 тенденции в дамската мода за Есен/Зима 2017-2018


Топ 5 тенденции в дамската мода за Есен/Зима 2017-2018Есента дойде! Заедно с нея, дойдоха и всички онези тенденции, които обичаме. Представяме ви, топ 5 най-актуалните тенденции в дамската мода за сезон Есен/Зима 2017.

подробно...


Тенденции при материите за Есен-Зима 2017-2018: На почит е кадифето


Тенденции при материите за Есен-Зима 2017-2018: На почит е кадифетоВсички обичаме, материята нежно да докосва кожата ни. Една такава нежна материя, която е изключително подходяща за есента е кадифето. То е много популярно на модната сцена последните години. Тази есен този материал присъства в гардероба на много известните личности.

подробно...


Тенденции в дамското бельо


Тенденции в дамското бельоКрасивото бельо е основна част от гардероба на всяка една жена. Всеки сезон дизайнерите предлагат нови неща в света на дамското бельо. В сегашния сезон присъстват стилно и оригинално бельо, което може да удовлетвори вкусовете на всяка жена.

подробно...


Огън и страст за булките на есента


Огън и страст за булките на есентаТози сезон булчинската мода минава под знака на страстта - загадъчни полупрозрачни тъкани и стегнати корсети вдъхват пламенност в романтичния образ. Дори костюмът, който дизайнерите предлагат като алтернатива на вечната рокля, изглежда секси. Минимализмът и простотата, съчетани с перли и дантела, дават визията на сезона.

подробно...


Тенденции при цветовете за Есен/Зима 2017


Тенденции при цветовете за Есен/Зима 2017Когато говорим за цветове, изобилието е огромно. Противно на студеното и мрачно време, цветовата палита за сезон Есен/Зима 2017 е много топла и забавна.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Антоанета Долкина


Моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи