Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни тенденции

Модни тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


10 идеи за булката на есента


10 идеи за булката на есентаС настъпването на есента и понижаващите температури, в модата на булчинските рокли идват по-дългите ръкави и уютните слоеве в полите. Актуални са моделите в две части, а за най-смелите е съчетанието от кашмирени топове и обемни, въздушни поли. Роклите са по-бухнали от всякога и дизайнерите интерпретират традицията със съвременна чувственост. Разбира се, някои тенденции се налагат повече от други, но разнообразието от стилове е толкова голямо, че за всеки има по нещо, за да изразите индивидуалността си на Големия ден.

подробно...


Най-новият летен хит - бански от тиксо


Най-новият летен хит - бански от тиксоТиксото е канцеларско пособие, което може да бъде открито във всяко едно домакинство. И не само. Оказа се, че да се увиеш в супер лепкавата лента и да се появиш на плажа е най-новата модна тенденция това лято, съобщава в. "Сън".

подробно...


Светилата в модата определиха тенденциите за лято 2018


Светилата в модата определиха тенденциите за лято 2018Лятото е в разгара си и въпреки постоянните дъждове в последно време, модната индустрия успява да ни впечатли със свежи и атрактивни предложения, носещи полъха на лято. Колекции ready to wear пролет-лято 2018 на „Кристиан Диор“ и „Валентино“, както и круизната колекция на „Шанел“ носят горещи емоции и цветни нотки настроение.

подробно...


За булките на лятото - свобода и сексапил


За булките на лятото - свобода и сексапилЯрък сексапил и нажежени страсти - палавите емоции ще са запазена марка на лятото. Идва сезонът на противоречията - възраждащата се класика се сблъсква с необичайните и смели дизайнерски интерпретации. Булките привличат поглед в черно и червено, деколтето става все по-щедро, а наред с това се усещат ретро полъх и копнеж по традицията.

подробно...


Топ дизайнерите разкриват тенденциите при дамската мода за Пролет/Лято 2018


Топ дизайнерите разкриват тенденциите при дамската мода за Пролет/Лято 2018Пролетта настъпи и с нея мрачното настроение даде път на зеленината, разцъфналите дръвчета и слънчевите свежи дни. Такива са и колекциите на едни от големите дизайнери в модата – цветни и ефирни. Представяме ви актуалните модни предложения ready to wear за сезон пролет-лято 2018 на „Версаче“, „Джамбатиста Вали“ и дизайнерите Ралф Лорен и Ели Сааб.

подробно...


Мохохромният аутфит - хитът при тенденциите за Пролет/Лято 2018


Мохохромният аутфит - хитът при тенденциите за Пролет/Лято 2018Няма никаква тайна в носенето на монохромни тоалети. Докато имате горни и долни дрехи, аксесоари и обувки в един и същ цвят, вие сте кралиците на монохромните облекла. Дори цветовете да са различен нюанс на основните цветове, пак няма проблем, още по-добре.

подробно...


Наско Папазов: Очаква ни обрат в модата през пролетно-летния сезон


Наско Папазов: Очаква ни обрат в модата през пролетно-летния сезонКоафьорът Наско Папазов, който е завършил моден дизайн и не веднъж е споделял за интереса си към цялостния стайлинг, този път решава да даде малко съвети не само за тенденциите при косите, а при визиите като цяло.

подробно...


Абитуриентката на 2018: Ready to go


Абитуриентката на 2018: Ready to goКаква рокля ще изберете за абитуриентския бал, какъв грим и парфюм ще ви подхождат? Балът е празник на младостта, красотата и романтиката и тоалетът трябва да подчертава това. Роклята на 2018 г. е не само впечатляваща, но и удобна, за да танцувате, да се снимате и да се веселите до зори безпроблемно. Списание БУЛКА ви представя няколко свежи идеи за бала.

подробно...


Тенденции при сватбените рокли за 2018: Дързост и страстен блясък


Тенденции при сватбените рокли за 2018: Дързост и страстен блясъкБулките на пролетта са дръзки, елегантни, впечатляващи и екстравагантността не им е чужда. Този сезон няма място за стеснителност - пищният силует печели позиции, панталонът обявява присъствие и черното с лекота превзема тоалета. Воалът се превръща в ключов елемент, а деколтето украсява гърба.

подробно...


Тенденции при балните рокли за 2018 година


Тенденции при балните рокли за 2018 годинаАбитуеинтските баловете 2018 вече са на дневен ред. Всички зрелостнички са се впуснали в търсене на перфектна рокля. А българските дизайнери вече представиха своите виждания за идеалната бална рокля.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Невена Желева


Фризьор
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи