Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни тенденции

Модни тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Модни тенденции - летен панталон с щампа


Модни тенденции - летен панталон с щампаЛятото е сезонът, в който са изключително подходящи разноцветните панталони. Вместо да избирате скучни едноцветни панталони, препоръчваме ви да изберете панталон с щампи. Това е забавен начин да привличате погледите към себе си. Смелите цветове в началото може да ви сплашат, но си заслужава да опитате.

подробно...


Летни рокли за лято 2020


Летни рокли за лято 2020Няма как да останем равнодушни пред факта, че лятото е вече тук! И докато някои от нас все още се усмихват колебливо изпод маските си, други вече съвсем са забравили за тях и са с лятна рокля на плажно парти и коктейл в ръка.

подробно...


Модни тенденции 2020 - минимализъм


Модни тенденции 2020 - минимализъмАко харесвате елегантните силуети, изчистените кройки, ако вярвате, че “малкото е повече”, а класиката е модерна - то нищо чудно корабът на вашето лято да ви отведе до пристанището на mar.fashion.

подробно...


Актуалните тенденции при дамските комплекти за сигурен моден успех


Актуалните тенденции при дамските комплекти за сигурен моден успехСъчетанието на дрехи винаги е било сред най-трудните задачи, с които дамите се сблъскват ежедневно. “Дали този потник си отива с тази пола?”, “С какво мога да нося този панталон?” са все въпроси, които всяка от вас си е задавала поне веднъж в живота си.

подробно...


15 начина да носим класическо синьо


15 начина да носим класическо  синьоКласическо синьо - време е да внесем нов и модерен цвят в нашето ежедневие! Скоро той беше официално обявен за новият Цвят на 2020 г., "универсално любим". Това обяви американската компания Пантон, която вече от няколко десетилетия определя цветово тенденциите в сферата на модата, дизайна и красотата по света със своята уникална система за съответствие на цветовете. Класическото синьо внушава спокойствие и успокоява тревогите. Асоциациите, които той създава с водата и небето, предизвикват в нас усещания за безкрайност, свобода и сила.

подробно...


Модни тенденции пролет-лято 2020: Ярки цветове, принтове и необичайни материи


Модни тенденции пролет-лято 2020: Ярки цветове, принтове и необичайни материиЕдин от основните фактори в модната индустрия, от който зависи дали една тенденция ще се наложи успешно или не, е Ана Уинтур,главен редактор на американското списание „Вог“. Според модната редакторка доминиращите модни тенденции и колекции за пролет/лято 2020 са...

подробно...


Принтовете на Лято 2020


Принтовете на Лято 2020Надяваме се, че обичате привличащи вниманието тоалети, защото тенденциите при принтовете за Пролет /Лято 2020 са силно впечатляващи. Много от моделите на модния подиум бяха с изобилие от цветове от дъгата. Мотивите на цветята бяха най-популярни от тенденциите за Пролет 2020 г., с малки и големи флорални печати и бродирани върху стотици, ако не и хиляди дрехи, различни по размер, дизайн и миксиране.

подробно...


Топ 7 модни тенденции от Седмицата на модата в Милано за Есен 2020


Топ 7 модни тенденции от Седмицата на модата в Милано за Есен 2020Седмицата на модата в Милано е едно от модните събития, където световните дизайнери представят най-новите си модели и разбира се, едно от местата, където се забелязват тенденциите за следващия сезон. Иманно на това събитие, се откроиха 7 модни тенденции, които ще властват през есента на 2020 година.

подробно...


Улична мода 2020 - ето как се обличат стилните жени в Италия


Улична мода 2020 - ето как се обличат стилните жени в ИталияПролетта чука на вратата и вече трябва да се замислим за пролетния си гардероб. Предлагаме ви да почерпите вдъхновение от уличната мода 2020, заснета по време на седмицата на модата в Милано. На мода са цветовете! Ярки и завладяващи, те придават уникална визия и оживяват тоалетите. Насладете им се!

подробно...


Тенденции при бижутата за 2020 година


Тенденции при бижутата за 2020 годинаКазват, че модата е това, което правиш. Независимо дали става въпрос за колие, обеци или пръстен, модните бижута могат да допълнят общия ви външен вид по начин, който не можете да си представите.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Гери от Огледала


Моден консултант на предаването Огледала
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи