Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни тенденции

Модни тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Космос, нова декада и бохемски лукс са тенденциите при официалните рокли в Bridal Fashion


Космос, нова декада и бохемски лукс са тенденциите при официалните рокли в Bridal FashionСветовноизвестните дизайнери - Ерве Моро, Шери Хил и Джорджина Чапмън представят тенденциите за официални и абитуриентски рокли в 3 теми - “космос”, “нова декада” и “бохемски лукс”.

подробно...


Модни тенденции за дами със собствен стил


Модни тенденции за дами със собствен стилИма един особен вид жени, такива, които знаят какво искат, знаят как да го получат и когато става въпрос за тенденции, имат свои собствени разбирания за стил и модерно. Днес ще ви представим едни такива по-особени тенденции, които съответстват на този тип жена - бунтарката, готик жената.

подробно...


Институтът Pantone разкри Цвета на 2020 - Класическо синьо


Институтът Pantone разкри Цвета на 2020 - Класическо синьоЦветът на Pantone за 2020 току-що бе обявен, а това е Pantone 19-4502 Classic Blue! Класическото синьо символизира защита, стабилност, мир и увереност, както и насърчаване на дълбоко мислене, открито внимание и комуникация.

подробно...


"Скучните" дрехи модерни тази зима


"Скучните" дрехи модерни тази зимаСъс смяната на всеки сезон въпросите, които си задаваме, са едни и същи: “Какво ще бъде модерно през идните месеци?”, “На кои цветове да заложим?”, “Дрехите от миналата година дали ще намерят своето място и тази?”... С настоятелното настъпване на зимата се налага да обърнем внимание на тенденциите за студените месеци и на това как ще успеем да ги вплетем в собствения си стил. Не забравяйте - модата ви стои добре тогава, когато е пречупена през вашата индивидуалност. Личният почерк е неизменна част от добрата визия.

подробно...


Тенденции при слънчевите очила за Лято 2019


Тенденции при слънчевите очила за Лято 2019Българската марка Kwiat представя тенденциите при слънчевите и диоптричните очила за Лято 2019. Разнообразие, качество и стил са основните характеристики на очилата KWIAT.

подробно...


Топ принтовете за Лято 2019


Топ принтовете за Лято 2019Лятото винаги е вълнуващо време в света на модата, защото това е период, в който тенденциите са по-забавни, смели и интересни.

подробно...


Тюрбанът - сред топ аксесоарите и това лято


Тюрбанът - сред топ аксесоарите и това лятоПрез последните години тюрбаните набират огромна популярност в световен мащаб и се превръщат в изключително актуален моден аксесоар. Те са неизменна част от колекции и ревюта на топ дизайнери и марки като „Гучи“, „Мисони“, „Долче и Габана“, „Версаче“, „Марк Джейкъбс“ и др.

подробно...


Денимът: Нов прочит на вечната класика


Денимът: Нов прочит на вечната класикаМакар и сезоните да минават, трендовете да идват и да си заминават, а модните мании да избледняват, денимът си остава вечен. Било то лятна пола, boyfriend риза или класически дънки, денимът винаги е в нашите модни ротации. Разбира се от време на време трябва да разнообразяваме традициите. Може да добавим модели с украшения и мъниста, кръпки и пера или дори да зарежем синия цвят за бяло във френски стил.

подробно...


Модни тенденции Spring/Summer 2019 - пастели от Пролет


Модни тенденции Spring/Summer 2019 - пастели от ПролетInspire, първата концепция за бизнес клас салони за красота у нас, представи тенденциите в прическите и ноктите за пролетта и лятото на тази година със сезонния си проект Look Book S/S 2019.

подробно...


Цвят, романтика и блясък през пролетта


Цвят, романтика и блясък през пролеттаНовият сватбен сезон е белязан с изобилие от изисканост. Дизайнерите обожават дантелата, силуетът "Принцес" е представен по модерен начин, а дори и най-изчистената, гладка като материя рокля, очарова с романтична елегантност. Цветът все повече намира място в булчинската мода, а пера, блясък на кристали и гол гръб са сред основните тенденции.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Ирина Флорин


Поп Певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи