Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни тенденции

Модни тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Лидевий Еделкоорт: Зеленото ще бъде цветът на 2021


Лидевий  Еделкоорт: Зеленото ще бъде цветът на 2021Зеленото ще бъде модерният цвят за лято 2021. Поне това предвиди Лидевий Еделкоорт (по време на своето полугодишно представяне на тенденцията „Зелена вълна“. Събитието, организирано от Appletizer, беше оформено с декор, изобразяващ природата.

подробно...


Модни тенденции Пролет/Лято 2021


Модни тенденции Пролет/Лято 2021Колекциите Пролет/Лято 2021 бяха представени в четирите модни столици, въпреки продължаващата пандемия. Ню Йорк и Лондон избраха предимно цифрово презентиране с ограничено присъствие на пресата и купувачите. Милано и Париж, за някои от най-големите си марки, проведоха ревюта със строги мерки за социално дистанциране. Други избраха нещо различно като презентиране чрез филм и чрез виртуална реалност или замесване на модния подиум с улица или пешеходен мост. Всички се радваха на различна степен на успех.

подробно...


Дамското манто властва през пролетта


Дамското манто властва през пролеттаМантото е вид палто, но изработено от по-тънка и лека материя. Наподобява удължено сако. Дамското манто е връхна дреха, по-дълга от ханша, която се носи върху други дрехи - идеално е за хладните дни през пролетта, а също и за есента. Дължината му обикновено е под коляното, но варира около него, отворено е отпред - има ревери, едноредно или двуредно закопчаване и джобове. Мантото се изработва от по-леки платове или гладка кожа.

подробно...


Пролетни тенденции - какви дамски чанти ще са хит през този сезон?


Пролетни тенденции - какви дамски чанти ще са хит през този сезон?Една жена не е достатъчно облечена, ако няма дамска чанта. Но каква да бъде тя? Това е въпросът за милион долара, който си задаваме в началото на всеки нов сезон.

подробно...


Модни тенденции 2021 - изящни ръкавици


Модни тенденции 2021 - изящни ръкавициНаградите „Грами“ бяха триумф за изпълнителите, но за модните фенове те бяха и голямо събитие за представяне на нови модни тенденции, най-запомнящата се от които бяха ръкавиците. И Бионсе, и Били Айлиш, две от най-модните имена в музиката, излязоха на сцената в ръкавици.

подробно...


Дамски сникърси и тенденции - какво да очакваме през 2021


Дамски сникърси и тенденции - какво да очакваме през 2021За да сме ви максимално полезни, днес ще обърнем поглед към тенденциите при дамски сникърси за идната година, които безспорно ще ви помогнат при избора на нов чифт. Настанете се удобно и нека заедно да видим какво ни очаква през предстоящите 12 месеца, а после ви оставяме да се впуснете в смело пазаруване.

подробно...


10 модни тенденции при банските костюми за лято 2021


10 модни тенденции при банските костюми за лято 2021Лятото може да ви се струва далеч, но марките вече представят своите нови колекции дамски бански 2021. Време е да настроим нашите погледи към модните тенденции за предстоящия сезон пролет-лято 2021 г.

подробно...


За новия сватбен сезон - 10 тенденции, директно от шоурума на дизайнерите


За новия сватбен сезон - 10 тенденции, директно от шоурума  на дизайнеритеНезависимо дали търси драматичен външен вид или минималистичен дизайн, модерната булка може да намери всичко, което иска в съвременната рокля. Сред тенденциите, които правят изявлениe са спускащи се воали от раменете, зашеметяващ гол гръб, асиметрията, наслояване на различни ефирни материи и присъствието на цвят. Фокусът на дизайнерите е върху комфорта и удобството, наред с иновативни и вълнуващи модни предложения в нюансите на бяло. Представяме ви топ 10 на актуалните акценти за новия сватбен сезон.

подробно...


Модни тенденции есен-зима 2020/2021


Модни тенденции есен-зима 2020/2021Тенденциите в модата за есен-зима 2020 се базират най-вече на дрехите, които се носят в ежедневието или т.нар. „уличен стил“. Цветовете са от неутрални (винаги актуални) до ярки. Запознайте се с някои от тях.

подробно...


Кръглите плажни кърпи са актуални това лято


Кръглите плажни кърпи са актуални това лятоПлажната кърпа е необходима както когато отиваме на море, така и на басейн. Тя е удобство, когато сме на пясъка или шезлонга. Разработени са много материи, благодарение на които е възможно плажните кърпи да съхнат бързо (напр. микрофибърните) и да не заемат много място в чантата.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Росен Петров


телевизионен водещ и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи