Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни тенденции

Модни тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


3 модни тенденции при цветовете от Седмицата на модата в Париж за пролет/лято 2023


3 модни тенденции при цветовете от Седмицата на модата  в Париж за пролет/лято 2023Седмицата на модата в Париж за сезон пролет/лято 2023 приключи през октомври, а редакторите, клиентите и инфлуенсърите, които се стекоха, за да видят лично ревютата във френската столица, видяха доста запомнящи се моменти. От Бела Хадид във футуристичната рокля със спрей на Коперни и влизането на Кание Уест в Balenciaga до хореографския танц в чест на Исей Мияке и появата на Шер в Balmain – седмицата беше изпълнена със специални събития. В цветово отношение много колекции бяха потопени в море от черно.

подробно...


Тенденции при щампите за пролет/лято 2023 от Седмицата на модата в Милано


Тенденции при щампите за пролет/лято 2023 от Седмицата на модата в МиланоНа Седмицата на модата в Милано дизайнерите представиха няколко силни тенденции в областта на щампите и десените за сезон Пролет/Лято 2023. Бяха показани райета от всякакъв тип, за които важи правилото колкото по-изпъкващи, толкова по-добре. Втората силна тенденция са животинските принтове. Този път няколко дизайнери представиха принтове на зебри и дори изображения на истински зебри като част от своите модели.

подробно...


Модни тенденции при десените за пролет/лято 2023


Модни тенденции при десените за пролет/лято 2023За сезон Пролет/Лято 2023 много дизайнери се обърнаха към минимализма от 90-те години. Това включва щампи и десени в черно и бяло. Представяме ви десетте най-добри визии на тази тенденция.

подробно...


Pantone представя ярка цветова палитра за Лондонската седмица на модата сезон Пролет/Лято 2023


Pantone представя ярка цветова палитра за  Лондонската седмица на модата сезон Пролет/Лято 2023Pantone, световният авторитет в областта на цветовете, заяви, че дизайнерите за Седмицата на модата в Лондон (LFW) за Пролет/Лято 2023 ще използват цветова палитра, която съчетава „нуждата ни от жизнерадостна енергия и динамична жизненост с цветове, които ободряват и осигуряват спокойствие“.

подробно...


Новата мода в спортните клинове - оформящи с повдигащ ефект


Новата мода в спортните клинове - оформящи с повдигащ ефектДамският клин безспорно е предпочитан от всяка жена, която желае да подчертае своите добре оформени крака и седалищни части. Поради забързаното ежедневие и връхлитащите една след друга спешни задачи често не остава време за фитнес или дори за най-прости упражнения, предназначени за стягане на тези зони, знакови за цялостния сексапил. За щастие, има добра новина – на помощ идва новата мода в спортните клинове, които имат повдигащ седалището ефект и „оформят“ красиви крака.

подробно...


Триумф на есенните обувки


Триумф на есенните обувкиСлед обстоен преглед на тенденциите и на изобилието от есенни обувки на REMIXSHOP.COM сме напълно сигурни – чака ни пъстър и много стилен нов моден сезон. Основното послание? Блясъкът се завръща с пълна сила, но комфортът не остава на заден план. Но не се чувствайте задължени да инвестирате в изцяло нов гардероб: с добавянето на нов чифт есенни обувки вашите дънки, пуловери и кожено яке ще придобият свежа естетика.

подробно...


Футуризмът е ултрамодерният шик


Футуризмът е ултрамодерният шикЗа четвърти път се проведе социално-културният културният проект на Академията за мода „Вечери на стила“. Този път темата обхващаше „футуристичния шик“. Мода на бъдещето най-лесно се разпознава по дрехите, които навяват асоциации с външността на космонавтите и астронавтите, с цветовете и материите, които са характерни за космическите полети и по-конкретно – за космическите кораби, космическите совалки, орбиталните станции, движещите се около земята сателити пък даже и визуалните утопии, свързани с извънземни цивилизации. Космическото влияние, обаче, съвсем не изчерпва съдържанието на този толкова атрактивен и заедно с това респектиращ футуристичен шик. Това стана ясно и по време на поредното висококласно и екстравагантно парти „Вечер на стила“.

подробно...


Модни тенденции при очилата за 2022


Модни тенденции при очилата за 2022Днес все повече хора имат нужда от очила, независимо дали за подобряване на зрението си или за предпазване от слънчевите лъчи. Затова очилата са ключов аксесоар. Водещите тенденции за 2022 при тях са вдъхновени от една страна от спортния стил (за спортуващите всеки ден), а от друга - от винтидж стила.

подробно...


Модата на дамския костюм


Модата на дамския костюмПрез последните години костюмът от две части с панталон успешно се завърна в дамския гардероб. Драматичните промени в начина на живот през последните две години накараха хората да преосмислят избора си на дрехи, което доведе до по-малко търсене на официални облекла и по-голям интерес към ежедневното облекло.

подробно...


Блясък, цветя и ефирност за булките на лятото


Блясък, цветя и ефирност за булките на лятотоСватбата през лятото е предпочитана от много младоженци. Слънцето и настроението за забавления предразполагат въображението на влюбените за неповторимо сватбено парти – на морето, в цветна градина или вечерен коктейл. И съвсем естествено е, булчинската рокля да бъде съобразена със стила на тържеството и мястото, което сте избрали, за да отпразнувате любовта си. Тя трябва да подчертава и вашата индивидуалност. Потапяме ви в многообразието от модели, цветове и аксесоари, които ни предлагат водещите дизайнери.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Галена


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи