Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни тенденции

Модни тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Тенденции от Седмицата на модата в Париж Есен/Зима 2022/2023


Тенденции от Седмицата на модата в Париж Есен/Зима 2022/2023Дефилетата в Париж върнаха хубавото настроение в Седмицата на модата, а светът на изкуството вдъхнови вълнá от творчество и смели изяви. Дизайнерите продължиха да изследват и разширяват границите, да предефинират понятията за женственост и да остават верни на своите принципи и практики за устойчивост в модата.

подробно...


Тенденции от Седмицата на модата в Лондон есен-зима 2022/2023


Тенденции от Седмицата на модата в Лондон есен-зима 2022/2023Седмицата на модата в Лондон бе изпълнена с нов блясък и елегантност. Представяме Ви едни от най-добрите колекции от събитието за сезон есен-зима 2022/2023.

подробно...


Преглед на дамското облекло от Седмицата на модата в Ню Йорк есен-зима 2022/2023


Преглед на дамското облекло от Седмицата на модата в Ню Йорк есен-зима 2022/2023Седмицата на модата в Ню Йорк приключи. В събитието взеха участие дизайнери от най-висок ранг като Carolina Herrera и Michael Kors.

подробно...


Какви са тенденциите в българските дамски дрехи този сезон


Какви са тенденциите в българските дамски дрехи този сезонВсяка жена търси модни образи за себе си за определен сезон, за да бъде винаги напълно оборудвана и изглежда перфектно, независимо какво е времето навън. Ето защо, просто трябва да изберете красива визия за пролетта, ако искате да изглеждате стилно и да следвате актуалните тенденции в света на модата. От онлайн магазин PAUSE JEANS ONLINE са подготвили няколко съвета как да изберете перфектните български дрехи за пролетния сезон, които да подчертаят вашата красота.

подробно...


5 модни тенденции от Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2022/2023


5 модни тенденции от Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2022/2023Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2022 се състоя през март. Представяме Ви пет тенденции от модното събитие.

подробно...


Хитът на пролет 2022! Стилни дамски мокасини


Хитът на пролет 2022! Стилни дамски мокасиниС настъпването на пролетта, на всички ни се иска да освежим гардероба си с нови по-цветни дрехи и аксесоари. В сезона, когато е прекалено рано за сандали, а ботушите вече не пасват на ежедневните ни тоалети, идеалните обувки са мокасините. Вече няколко години, тази иначе типично мъжка обувка е абсолютен хит на модния подиум. С пискюли, ресни, велур, лакирана кожа... Знаете ли, че има безкрайно много модели, които могат да се съчетаят с вашия ежедневен тоалет? Разнообразието от модели на тези дамски обувки отваря врати за множество стилове и комбинации.

подробно...


6 основни цвята за 2022 година


6 основни цвята за 2022 годинаВажно е да сме стъпили здраво в настоящето, но също така си струва да хвърлим око и върху бъдещето. Цветовете имат важна роля, когато става въпрос за вашите тоалети. Нищо няма силата да промени излъчването на външния ви вид така, както цветовете, които избирате. Сега, между зимата и пролетта, се очертават няколко доминиращи нюанса и по-точно шест. Те са доста специфични и използвани от много марки. Ето за кои цветове става въпрос.

подробно...


8 пролетни модни тенденции от Париж


8 пролетни модни тенденции от ПарижПариж може би е един от най-добрите примери за град на модата. Една разходка из него ще Ви запознае с модните тенденции, които от ревютата излизат на улицата.

подробно...


10 ключови модни тенденции за пролет/лято 2022


10 ключови модни тенденции за пролет/лято 2022„Не е ли най-еротичната част от тялото тази, където дрехата зее?“ твърди френският теоретик Ролан Барт. Човек може само да си представи как би реагирал Роланд на многото плът, показана миналия септември, като доминиращата модна тенденция за пролет/лято 2022. Късото и прозрачното е секси и се завръща отново.

подробно...


Дамски ежедневни обувки - преглед на пролетните тенденции


Дамски ежедневни обувки - преглед на пролетните тенденцииДвете думи, които обобщават модните тенденции на обувки през този сезон са удобство и цветове. За дамите, които предпочитат спортно-елегантния стил и за които комфорта и удобството на крака са от особено значение, тази пролет изборът на модели и цветове дамски ежедневни обувки е голям. От балерини, през мокасини и маратонки, разнообразието от цветове и смелата комбинация на стилове са характерни за пролетно-летния сезон тази година.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Силвия Кабаиванова


Моден журналист и бизнес дама
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи