Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни тенденции

Модни тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Пролет/Лято 2019: Новите модни тенденции при обувките


Пролет/Лято 2019: Новите модни тенденции при обувките Модата при обувките за новия сезон Пролет/Лято носи полъха на градски стил и настроение. Небрежният градски облик, съчетан с носталгична нотка, придава сладък вкус на дългоочакваната пролет!

подробно...


Тенденции в грима и косите от Седмицата на модата в Ню Йорк


Тенденции в грима и косите от Седмицата на модата в Ню ЙоркСедмиците на модата са мястото където можете да откриете новостите в грима и прическите за предстоящия сезон. Подбрахме тези тенденции, които са напълно приложими за специални поводи, за вечерното излизане с приятелки или за по-екстравагантна визия през деня.

подробно...


Топ 5 световни тенденции при дамската мода за 2019


Топ 5 световни тенденции при дамската мода за 20192019 дойде и отвсякъде дебнат новите тенденции както при облеклото, така и при коса, маникюр, обувки, аксесоари. Всяко кътче на земята оставя своята диря в модата. Представяме ви Топ 5 тенденциите при дамската мода за 2019:

подробно...


Проф. Любомир Стойков ни разкрива модните прогнози за 2019


Проф. Любомир Стойков ни разкрива модните прогнози за 2019Ключовата дума „разнообразие“ сякаш най-точно може да маркира модните прогнози за 2019 година. Изобилието от стилове и варианти в облеклото е гаранция за възможно най-добрия избор на отделния потребител.

подробно...


Pantone разкрива Цвета на 2019


Pantone разкрива Цвета на 2019Жив, но мек Цветът на 2019 ни обгръща с топлина, за да осигури комфорт в нашата непрекъснато променяща се среда.

подробно...


Най-отличителните модни тенденции на 2018-та


Най-отличителните модни тенденции на 2018-таКои са модните тенденции на 2018-та година? Сега ще се опитаме да направим обзор на най-запомнящите се от тях в световен мащаб. Тънките слънчеви очила бяха хит това лято. Ако не сте се сдобили с такива не се отчайвайте, тъй като модните тенденции често се прехвърлят и към следващата година.

подробно...


Рипсеното кадифе - хитът на Зима 2018-2019


Рипсеното кадифе - хитът на Зима 2018-2019Има една тъкан, която ни завладя още миналата година - кадифето. То присъства на световната модна сцена, в публикациите на блогъри както и в най-модерните градове.

подробно...


ТОП 10 тенденции за булките на зимата


ТОП 10 тенденции за булките на зиматаЩе откриете звездни отпечатъци, романтични нотки и многоцветни флорални акценти в нашата разходка за сватбена рокля този сезон!

подробно...


Deichmann представи официално колекцията си есен – зима 2018 в 7 нюанса шоколад


Deichmann представи официално колекцията си есен – зима 2018 в 7 нюанса шоколад Deichmann официално представи в България новата си колекция есен – зима 2018 на специално събитие. Модната марка разкри кои са най-актуалните 7 тенденции при обувките за този сезон, представени чрез вкусовете на 7 нюанса шоколад. Водещ на събитието бе известният от телевизионния екран Павел Владимиров, който доста изкусно успя да изучи кои са най-големите женски изкушения.

подробно...


Модни тенденции есен-зима 2018/2019


Модни тенденции есен-зима 2018/2019Inspire, водеща марка за развитие на бизнес клас салони от ново поколение, представи със специален проект тенденциите в прическите и ноктите за есента и зимата на тази година. Визажистите на Inspire в областта на фризьорството, маникюра и грима разработиха и реализираха в България пилотен look book от 22 страници, който съдържа основните предложения в линия, форма, техника и цвят. Всички модели в проекта са действителни клиенти на марката, с което се поставя акцента върху адекватността на салонните интерпретации и реалната възможност всеки посетител в салоните на марката този сезон да се докосне до бляскавите тенденции от световните подиуми.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Елен Колева


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи