Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни тенденции

Модни тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


4 ключови модни тенденции при цветовете от Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2023/2024


4 ключови модни тенденции при цветовете от Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2023/2024По време на Седмицата на модата в Милано за сезон есен/зима 2023/2024 впечатление направиха интересните комбинации от цветове, използвани както от новите, така и от вече утвърдените дизайнери. Основните цветове бяха виненочервено, ярко розово, нюанси на зеленото и кафявото.

подробно...


Кожените дрехи се завръщат


Кожените дрехи се завръщатКожените дрехи отново са на мода. Много дизайнери (Proenza Schouler, Brandon Maxwell, Altuzarra, Bottega Veneta, Dilara Findikoglu, Acne Studios, Halfboy, Stella McCartney, Vince, The Row, SPRWMN, Versace, Petar Petrov, Toteme, Isabel Marant, Nanushka и др.) представиха в колекциите си за 2022 и 2023 година кожени варианти.

подробно...


Модни тенденции пролет/лято 2023


Модни тенденции пролет/лято 2023„За пролет/лято 2023 видяхме, че дизайнерите създават удобни, но интересни дрехи, като се насочват към работещи и лесни за носене елементи“, казва Лиан Уигинс, ръководител на отдел „Дамско облекло“ в MATCHESFASHION.

подробно...


Ангел на Victoria's Secret закри ревюто на Pronovias - Voyages 2024


Ангел на Victoria's Secret закри ревюто на Pronovias - Voyages 2024Най-иконичното ревю в булчинския бранш за годината е отново на испанския гигант - Pronovias, което се състоя преди дни в Барселона. Колекция Voyages 2024 бе представена на специално събитие пред 2000 официални представители на марката от цял свят, сред които и Анелия Петкова от Bridal Fashion, известни личности и инфлуенсъри.

подробно...


Модни тенденции при балните рокли 2023


Модни тенденции при балните рокли 2023Aбитуриентският сезон за 2023 вече е в ход, а абитуриентските рокли са един от най-важните елементи за балната вечер. Всяка година модните експерти прогнозират тенденциите за предстоящия сезон.

подробно...


Тенденции от Седмицата на модата в Копенхаген за есен-зима 2023/2024


Тенденции от Седмицата на модата в Копенхаген за есен-зима 2023/2024Месецът на модата традиционно започва с ревютата в Ню Йорк, но всеки вътрешен за бранша човек знае, че истинското начало е в Копенхаген. Колекциите на скандинавските дизайнери и стрийт стила на техните посетители са показателни за бъдещите тенденции. Ето кои са най-силните модни тенденции за есен-зима 2023/2024.

подробно...


Цветът на WGSN и Coloro за 2024 - Apricot Crush


Цветът на WGSN и Coloro за 2024 - Apricot CrushМекият оранжев нюанс Apricot Crush е обявен за цвят на 2024 г. от авторитетната организация за цветове WGSN в сътрудничество с Coloro - The Color Code. В публикация в блога си, посветена на нюанса, специалистът по тенденции WGSN нарече прасковения нюанс „тонизиращ, освежаващ и енергичен“ и „идеално подхождащ сега, когато се борим с различни емоции и тревога за бъдещето“.

подробно...


10 ключови дрехи за вашия гардероб за пролет/лято 2023


10 ключови дрехи за вашия гардероб за пролет/лято 2023Във висшия сегмент на модната индустрия на САЩ някога е имало комерсиална необходимост дизайнерите да представят колекция „круиз“. Тя е била доставяна в магазините в края на годината и е била предназначена за заможни клиенти, които са пътували до топлите страни в периода между декември и април и са се нуждаели от свежи визии от по-леки материи.

подробно...


Цветът на Pantone за 2023 е Viva Magenta


Цветът на Pantone за 2023 е Viva MagentaViva Magenta, цветът на годината 2023 на Pantone вибрира с жизненост и сила. Това е нюанс, вкоренен в природата, произхождащ от семейството на червените и изразяващ нов сигнал за сила. Viva Magenta е смел и безстрашен, пулсиращ цвят, чието изобилие насърчава радостно и оптимистично празнуване.

подробно...


3 модни тенденции от Седмицата на модата в Милано за пролет/лято 2023


3 модни тенденции от Седмицата на модата в Милано за пролет/лято 2023След миналогодишния превес на мини полите и късите панталони, отново се завърнаха полите и роклите тип „молив“ от 40-те години.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Алисия


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи