Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни тенденции

Модни тенденции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Хитът при модните тенденции за есен/зима 2017 при дамската мода - костюмът


Хитът при модните тенденции за есен/зима 2017 при дамската мода  - костюмътПоследната година костюмът присъства както в мъжкия гардероб, така и в женския. Бизнес дамите, а и не само те, вече притежават поне един костюм. Макар все още наподобяващи мъжкото излъчване, костюмите навлизат с все сила в дамския гардероб. Затова това е водеща тенденция в дамската мода за идния зимен сезон.

подробно...


Най-странните тенденции при дънките за Лято 2017


Най-странните тенденции  при дънките за Лято 2017Дънките са едни от дрехите, без които не можем, но напоследък производителите и дизайнерите се опитват да ни убедят в обратното.

подробно...


50 нюанса розово за булките на лятото


50 нюанса розово за булките на лятотоДръзката и провокативна мода това лято сваля всички маски. Предизвикателната булка е готова да покаже много, но същевременно е нежна и романтична. Дантелата е в изобилие, деколтето става все по-смело, а дизайнерите предлагат 50 нюанса на розовото.

подробно...


Сватбената бохо рокля - бунтарски шик, дързост и красота


Сватбената бохо рокля - бунтарски шик, дързост и красотаКрасива, лека, удобна – така си представят съвременните булки „Роклята” на мечтите си. Е, бохо роклята се завръща, за да се впише идеално във вашите представи. Бохемският шик отново е на линия.

подробно...


Тенденции при топ аксесоари на лято 2017 - малката раничка


Тенденции при топ аксесоари на лято 2017 - малката раничкаРаничките са една от топ тенденциите последните години. Те се завърнха убедително от 90-те, само че с повече блясък и разновидности. Те могат да бъдат цветни и с декорации или стилни и семпли. Няма значение на какъв вид ще се спрете, задължително това лято се снабдете с този аксесоар. Освен изключително красиви, малките ранички са и много удобни. Те могат да поберат много от нещата, която всяка дама иска да вземе със себе си.

подробно...


Сватбени тенденции от София Борисова


Сватбени тенденции от София БорисоваСофия Борисова представи най-новата си колекция сватбени от котюр тоалети за 2018 г. пред италианска публика във Вечния град.Дизайнерката впечатли присъстващите, освен с интересните кройки и силуети, с уникалните материи – висша мода, с които работят световно известни дизайнери. Роклите бяха заснети от известния фотограф Ивайло Станев на уникална фотосесия под капките на течаща вода. Зад обектива застана Деница Стоянова, топ модел на агенция” Визаж” и нашумялата манекенка и ТВ водеща Александра Богданска.

подробно...


Новите слънчеви очила са все по-цветни и интересни


Новите слънчеви очила са все по-цветни и интересниБроени дни преди един от най-хубавите пролетни празници – Цветница – ви представяме най-новата колекция слънчеви очила на KWIAT за 2017 г. Поради голямото разнообразие от цветове, различните модели очила заедно изглеждат като пъстра цветна леха. Сравнението с цветята не е случайно и по друга причина – KWIAT празнуват имен ден тъкмо на Цветница. Думата kwiat на полски означава цвете, а историята на това име е свързана колкото с цветята, толкова и с любовта.

подробно...


Тенденции за Есен/Зима 2017-2018 от Седмицата на модата в Париж


Тенденции за Есен/Зима 2017-2018 от Седмицата на модата в ПарижСедмицата на модата в Париж демонстрира, че този сезон дизайнерите неизменно се придържат към лаконичността и простотата, но задължително с маниера на изисквана небрежност.

подробно...


С аромат на бал


С аромат на балБляскавите тъкани, пищните поли и изобилието от драперии остават в миналото. Абитуриентките на 2017-а загърбват дълбоката цепка и откровеното деколте, за да излязат на преден план женствеността и изяществото. Това обаче съвсем не означава, че тоалетът трябва да е прост и скромен. Красотата на образа идва с акцент върху гърба, А-силует, гръцки стил и прозрачни елементи.

подробно...


Пастел и ледено кафе за булките на пролетта


Пастел и ледено кафе за булките на пролеттаПролетната булка идва с естественост, мекота и леко бохемско намигване. Не само в роклята, но и в букета, прическата, грима. Тъканите струят като бистра река, украсени с дантела. Нежният воал намеква за новия живот. А възраждащата се любов към коприната превръща младоженката в нежна принцеса.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Диана Любенова


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи