Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Конкурси и награди

Конкурси и награди


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Претендентките за короната на Мис България 2019 в трескава подготовка в Банско


Претендентките за короната на Мис България 2019 в трескава подготовка в БанскоТази вечер, 21 ноември, ще бъде излучена победителката в тазгодишния конкурс за красота Мис България 2019. Една седмица преди коронясването претендентките за титлата прекараха в Банско.

подробно...


Мис България 2019 с кауза за чиста Планета


Мис България 2019 с кауза за чиста ПланетаНай-красивият конкурс в България за пореден път ще опъне червения килим, за да бъде избрана Мис България 2019. Организатор и лицензиант на конкурса е Модна агенция Интерсаунд, информират от ПРофайл.

подробно...


Мис България 2019 със звезден тандем водещи


Мис България 2019 със звезден тандем водещи„Мис България“ 2019 обещава да бъде звездно шоу, водено от най-популярният сценичен тандем в страната – Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова, които ще блестят на сцената по време на гала вечерта.

подробно...


"БГ Модна Икона 2019": Номинации на Академията за мода


"БГ Модна Икона 2019": Номинации на Академията за модаЗа единадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните награди за стил и елегантност на Академията за мода – „БГ модна икона". По утвърдена традиция Експертен съвет на Академията за мода, включващ изявени лайфстайл, модни и светски журналисти, и редактори от водещите печатни и електронни медии, даде своите предложения за номинации на най-стилните и успели българи през 2019 година. Както досега, критериите известни български личности да получат статут на БГ модни икони, са качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация.

подробно...


Професор Любомир Стойков бе награден със "Златен Век" - звезда


Професор Любомир Стойков бе награден със "Златен Век" - звездаНа специална церемония в столичната галерия „Средец“ министърът на културата Боил Банов награди известния културолог, изкуствовед и естет проф. д.н. Любомир Стойков. Отличието „Златен век“ – звезда, бе връчено за значимия му принос в развитието и популяризирането на българската култура и изкуство, и по повод 1 ноември – Ден на народните будители.

подробно...


Певицата Тейлър Суифт обявена за изпълнител на десетилетието


Певицата Тейлър Суифт обявена за изпълнител на десетилетиетоТейлър Суифт ще получи награди на American Music Awards, включително и в престижната номинация за изпълнител на десетилетието, съобщава Variety.

подробно...


Избират ТОП ЛИЦА НА ПЛОВДИВ 2019


Избират ТОП ЛИЦА НА ПЛОВДИВ 2019Модният пърформанс Топ лица на Пловдив присъства в културния и нощен живот на града вече 9 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна, и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема "разходка на модни закачалки".

подробно...


Мис България 2018 Теодора Мудева заминава за световния конкурс Мис Планет


Мис България 2018 Теодора Мудева заминава за световния конкурс Мис ПланетНай-красивата българка за2018 Теодора Мудева ще представи България на Световния финал Мис Планет от 16 до 21 октомври в Тбилиси, Грузия. Представителки от над 30 държави ще пристигнат в Грузинската столица. Програмата на конкурса е интересна и напрегната.

подробно...


Възпитаник на НБУ с номинация за европейски Оскар


Възпитаник на НБУ с номинация за европейски ОскарФилм с участието на Мартина Апостолова, завършила „Актьорско майсторство и съвременни театрални форми“ в НБУ, е номиниран за европейски Оскар за 2019 година.

подробно...


Малка Мис и Мистър България 2019 със специален гост Крисия Тодорова в хотел Аргищ Партез – Златни пясъци


Малка Мис и Мистър България 2019 със специален гост Крисия Тодорова в хотел Аргищ Партез – Златни пясъциНационалният конкурс Малка Мис и Мистър България се провежда за 17-та поредна година и е форум за изява на деца от 4 до 18 години. Те пристигат от цялата страна след проведени регионални конкурси и кастинги. Паралелно се провежда и Арт фестивал NEW STARS, в който участниците проявяват своите индивидуални таланти. Крисия беше член на журито и лично връчи медалите на победителите в Арт фестивала.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Симона Пейчева


Състезателка по художествена гимнастика
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи