Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Конкурси и награди

Конкурси и награди


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Двадесет варненски красавици ще участват в надпреварата за престижната титла Мис Варна 2021


Двадесет варненски красавици ще участват в  надпреварата за престижната титла Мис Варна 2021Огромен интерес предизвика кастинга за Мис Варна 2021, сред желаещите да се включат в един от най – престижните конкурси за красота в България. До участие обаче бяха допуснати само двадесет варненски красавици, на възраст между 16 и 22 години, които ще се борят за титлата.

подробно...


Кастинг за Мистър България 2021


Кастинг за Мистър България 2021Кастингът за Мистър България ще бъде след броени дни, на 24.07.2021 г. от 10:00 часа в Black and White Piano Lounge, който се намира в Grand Hotel Millennium.

подробно...


Мати Бован спечели наградата Woolmark за 2021 г. и наградата на Карл Лагерфелд за иновации


Мати Бован спечели наградата Woolmark за 2021 г. и наградата на Карл Лагерфелд за иновацииМеждународната награда Woolmark, награда, която ознаменува модни таланти, работещи с мериносова вълна, тази година бе присъдена на британския дизайнер Мати Бован.

подробно...


Академията за мода връчи приза БГ Модна Икона 2021


Академията за мода връчи приза БГ Модна Икона 2021Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков за дванадесети път награди най-стилните и успешни българи. Телевизионната водеща Натали Трифонова получи приза в категория „Телевизия”, бизнесдамата Таня Скринска беше отличена в категория „Бизнес”, журналистът Николай Дойнов стана носител на отличието в категория „Медии и журналистика”, певицата и моден дизайнер Есил Дюран стана носител на „БГ модна икона 2021” в категория „Музика”, а актьорът и телевизионен водещ Иво Аръков и актрисата Саня Борисова – в категория „Изкуство”.

подробно...


При огромен интерес във Варна приключиха "Националните награди за мода, стил и шоубизнес" 2021


При огромен интерес във Варна приключиха "Националните награди за мода, стил и шоубизнес" 2021Национални награди за мода, стил и шоубизнес 2021 се проведоха във Варна за 27-ма поредна година. Организатор на престижното събитие е дизайнерът Красимир Недялков, който през 1996 година участва в ревюто на световноизвестния дизайнер Пако Рабан, в зала 1 на НДК в град София. Домакин на наградите бе Moonlight Bar & Restaurant, който се намира на брега на морето в морската ни столица Варна.

подробно...


Превръщат Варна в столица на модата


Превръщат Варна в столица на модатаВарна се превръща в столица на модата и красотата на 2, 3 и 4.06.2021 г. Национални награди за мода, стил, шоубизнес-2021 ще се проведат на сцената на бар&ресторант Moonlight. Организатор е дизайнерът Красимир Недялков.

подробно...


Мисис Дама на Годината за 13-ти път


Мисис Дама на Годината за 13-ти пътТринадесетото издание на конкурса „Мисис Дама на годината“ се проведе за пореден път тези дни в столична бална зала. Организатор и продуцент на наградите са агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него.

подробно...


Три призови места за русенски фирми в конкурс за зелен бизнес


Три призови места за русенски фирми в конкурс за зелен бизнесДве престижни отличия за зелено производство спечелиха русенските шивашки фирми Антоан Вилл и МИК-БГ - членове на Българската асоциация за текстил облекло и кожи (БАТОК). Те триумфираха в категория „Индустрия и производствен сектор” по време на 11-ото издание на Националния конкурс "Най-зелените компании в България" като заеха съответно първо и трето място. Силвия Кабаиванова, създател и собственик на Fashion.bg беше отличена в категория Зелено перо за статията си Какво е устойчива мода и защо е важна.

подробно...


Кои са "Най-зелените компании в България" 2021


Кои са "Най-зелените компании в България" 2021За 11-та поредна година организаторите от b2b Media предизвикаха бизнеси и организации, които имат зелени идеи, кампании, събития, инициативи или инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–здравословна среда да покажат своите постижения. 

подробно...


Обявиха финалистите на конкурса за млади модни дизайнери IDEAMODA


Обявиха финалистите на конкурса за млади модни дизайнери IDEAMODAIDEAMODA е международен конкурс за млади модни дизайнери, организиран от Нов Български Университет и Balkan Fashion Week. Амбициозната цел на организаторите е прозрачен и модерен конкурс, който да се превърне в платформа за изява на младите и талантливи хора от България и Европа.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Яна Маринова


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи