ROLLMANN FASHION облича Мистър България 2021

Българският бранд ROLLMANN е официален партньор на дългоочаквания конкурс Мистър България 2021, който ще се проведе в курортен комплекс Златни пясъци, Варна, хотел International Hotel Casino & Tower Suites на 30 август от 21:00 часа в инфинити зоната на Skyfall с дрес код бяло и розово.

Всичко ще бъде на най-високо ниво, както повелява събитие от такъв ранг. Сцената ще бъде изградена от специалистите от J Point и IDO Desing, които ще смаят всички с техника от най-високо ниво и последно поколение.

Rollmann

Кандидатите за Мистър България 2021, ще бъдат облечени в елегантните костюми на българският бранд ROLLMANN в последния кръг на дефилето им.

ROLLMANN FASHION споделиха какви са модните тенденции при мъжката мода за 2021 г.:

"Силуетът тази сезон  е прибран и класически, с тенденция за леко стесняване в раменете и талията и по-къса дължина на саката. Саката за летните месеци на 2021 г. са в по-контрастни цветове. Особено актуални при тях са структурираните платове, както и комбинацията от студена вълна, лен и коприна. Панталоните могат да бъдат самостоятелен елемент на облеклото и в комбинация със сако, а цветовата палитра е по-приглушена като отново се появяват нюанси на червено, лилаво, синьо и сиво. Ленът е отново популярен и внася доза изтънчен шик специално при костюмите. Като допълнение към цялостния вид идват и елегантните памучни пуловери в цветна гама, която е в унисон с тази на саката и панталоните. Новото предложение на ROLLMANN FASHION за сезона се казва „Mix and Match” – възможност, която дава на господата свобода да комбинират сака и панталони в различни цветове и материи, и по този начин да изразят личният си стил още по-добре. За още по-голяма прецизност по отношение на силуета, господата могат да се възползват от услугата Made to measure – или всеки продукт с марката ROLLMANN може да бъде изработен по индивидуални размери и изисквания на клиента. Богатото разнообразие от висококачествени платове, отличителните елементи като откопчаващи се илици, бродирани монграми, копринена подплата и откопчаващи се копчета на ръкавите, са сред допълнителните предимства на тази услуга."

Rollmann

Rollmann

А какво още ви очаква на Мистър България 2021? Акробатични танци във въздуха, лазерно шоу и синхронно плуване на метри от морския бряг.

Престижно жури ще оценява кандидатите, сред които Енджи КасабиеНиколетаАндреаБлагой Георгиев и Златка Райковад-р Венета ПавловаИвет ГригороваЯненка Люцканова, дизайнерът Краси НедялковРобърт Казан от Букурещ, Румъния. За доброто настроение на посетителите на събитието, ще се погрижи група Akcent, които ще изпълнят най-големите си хитове, познати и в България.

“Бъди здравословен, бъди фит, бъди глобален!” е мотото на конкурса тази година. 

Лицензиант и продуцент на бранда Мистър България 2021 и тази година е Атанас Лазаров, а правата и собствеността са в ръцете на Доно Цветков.