Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Конкурси и награди

Конкурси и награди


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Остават броени часове до церемонията за избора на Мис Варна 2019


Остават броени часове до церемонията за избора на Мис Варна 2019Над 800 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по повод четиринадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

подробно...


Подготовката на 24-те претендентки за титлата Мис Варна 2019 започна


Подготовката на 24-те претендентки за титлата Мис Варна 2019 започнаПодготовката за най-очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2019 вече започна. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 22.08 в зоната на Пристанище Варна - пред клуб Senso, а специален гост на събитието ще бъде поп - звездата Мария Илиева.

подробно...


Датата за кастинга за най-грандиозния конкурс за красота Мис Варна 2019 е вече факт


Датата за кастинга за най-грандиозния конкурс за красота Мис Варна 2019 е вече фактКастинга за Мис Варна 2019 ще се състои на 21 юли - неделя от 17.00 часа в Варна Мол, ет 1. Екипът на модна агенция VIP FASHION GROUP, организатор на конкурса, търси момичета с харизматична визия, позитивно излъчване и хармонично тяло. Кандидатките трябва да бъдат на възраст между 16 и 25 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки на високи токчета.

подробно...


Носителят на титлата "Man of the world" 2019 е българин


Носителят на титлата "Man of the world" 2019 е българинБългарският модел Даниел Георгиев грабна отличието Мистър свят за 2019 година. Борбата беше оспорвана, и нашенецът бе избран измежду 30-те финалисти на третото издание на световния конкурс във фипипинския град Сан Хуан.

подробно...


Държавният глава Румен Радев връчи на проф. Любомир Стойков президентския почетен знак


Държавният глава Румен Радев връчи на проф. Любомир Стойков президентския почетен знакДържавният глава Румен Радев връчи на проф. д.н. Любомир Стойков Почетния знак на президента на Република България. Известният наш университетски преподавател, журналист, естет и моден критик получи високото отличие за значимия му принос към българската култура, наука и образование, както и по повод на неговата 65-годишнина.

подробно...


Обещаваща премиера на "Котка върху горещ ламаринен покрив" в "Нов Театър – НДК"


Обещаваща премиера на "Котка върху горещ ламаринен покрив" в "Нов Театър – НДК"Режисьорът Бойко Илиев, директор на „Нов театър–НДК“ и актрисата Йоана Буковска-Давидова представиха най-новия спектакъл в програмата на театъра – „Котка върху горещ ламаринен покрив” по едноименната пиеса от американския драматург Тенеси Уилямс. Премиерата в София на сцената на „Нов театър – НДК“ е предвидена за 16 май 2019 г.

подробно...


Дженифър Лопес с награда за модна Икона


Дженифър Лопес с награда за модна ИконаАсоциацията на дизайнерите в Америка ще удостои Дженифър Лопес с приза "Модна Икона" за приноса й в модните среди.

подробно...


Световният конкурс за дизайн и иновации Red Dot отличи български велосипед


Световният конкурс за дизайн и иновации Red Dot отличи български велосипедГрадският велосипед на Urbanized Bikes, които се произвеждат в България от български екип, е отличен с приз в големия международен конкурс за изключителен дизайн и иновации Red Dot, чиито отличия ще бъдат връчени на церемония в операта в Есен на 9 юли, обявиха от фирмата.

подробно...


Новата Мисис Бургас – Мариана Атертон


Новата Мисис Бургас – Мариана АтертонМариана е дипломиран бакалавър по приложна математика в Софийския университет „Климент Охридски“, завършила е и магистратура в елитния Технически немски университет в Мюнхен с отличие. Стипендиант е на „Баварската елитна академия“, в която след завършването си е избрана за председател на дружеството за Алумни. Благодарение на бизнеса си успява да съчетава своята страст към екзотичните дестинации, водните спортове и приключенията.

подробно...


Invoke и Нов български университет насърчават студенти да развиват таланта си


Invoke и Нов български университет насърчават студенти да развиват таланта сиБългарският бранд Invoke, съвместно с Нов български университет (НБУ), проведе конкурс за авторски дизайн на бижу. В основата на конкурса заляга убеждението на екипа на Invoke, че всеки трябва да надскача себе си и да предизвиква собствените си възможности, за да бъде успешен в призванието си. Основателите на марката вярват, че младите творци трябва да са мотивирани да развихрят въображението си и да излязат извън рамките на академичните занимания.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Теодора Колчева


Лицензиант на Mrs Galaxy за България
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи