Остават броени часове до церемонията за избора на Мис Варна 2019

Над 800 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по повод четиринадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

Церемонията ще се състои на 22 август на Пристанище Варна, пред клуб Senso от 21.00 часа, където ще бъде избрана новата Мис Варна 2019, сред двадесет и четири варненски красавици. Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България.

Остават броени часове до церемонията за избора на Мис Варна 2019

В ролята на водещи ще влязат популярният актьор Симеон Лютаков и носителката на титлата Мис България 2016 – Габриела Кирова,а специални гости на събитието ще бъдат поп-звездата Мария Илиева и балет Арт Денс.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса се изработват специално за участничките в него от талантливите дизайнерки - Весела Василева - Veteida /І тур/ и Стойка Новкова – модна къща Тонена /ІІІ тур/. Банските костюми ще са с марка Avangard, а обувките се правят по поръчка от Sara Pen.

Остават броени часове до церемонията за избора на Мис Варна 2019

И тази година присъстващите ще станат свидетели на една нестандартна хореография и ефектен стайлинг на миските, а оригиналните превъплъщения на професионалните танцьори и двадесет и четирите претендентки за титлата МИС ВАРНА 2019 ще пренесат многобройната публика в един свят, подвластен единствено и само на Нейно Величество - Красотата!

За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топ коафьорите от салони Нуши, а грима ще е дело на екипа на гримьорката Кристина Славова - Mascara.

Освен титлата МИС ВАРНА 2019 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2019. Гласуването за нея стартира на 15.08 на сайта - www.missvarna.com и ще приключи след третия заключителен тур.

Остават броени часове до церемонията за избора на Мис Варна 2019

Мис Варна 2019 се осъществява с генералното партньорствo на МОЛ ВАРНА ЕАД,както и с подкрепата на Code Fashion TV, Ретро музей, Savages, Parkmart, Christian of Roma, Corset, Хидрострой, Skin Solution Община Варна и много други.