Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Конкурси и награди

Конкурси и награди


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Започна подготовката на 20-те претендентки за титлата Мис Варна 2020


Започна подготовката на 20-те претендентки за титлата Мис Варна 2020Подготовката за най-очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2020 вече започна. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 27-ми август в лятната градина на комплекс Морско казино, а специален гост на събитието ще бъде популярният оперен бас Деян Вачков.

подробно...


Двадесет красавици ще се борят за титлата Мис Варна 2020


Двадесет красавици ще се борят за титлата Мис Варна 2020Огромен интерес предизвика кастинга за Мис Варна 2020, сред желаещите да се включат в един от най-престижните конкурси за красота в България. До участие обаче бяха допуснати само 20 варненки, които бяха селектирани от над 50 кандидатки за участие в конкурса.

подробно...


За първи път връчиха наградите за мода "ИЗГРЯВАЩА ЗВЕЗДА 2020"


За първи път връчиха наградите за мода "ИЗГРЯВАЩА ЗВЕЗДА 2020"За първи път Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков, връчи наградите Изгряваща звезда 2020 / Rising Star Award 2020 на бляскава церемония във „Витоша Парк Хотел“. По време на традиционното лятно събитие Summer Fashion бяха отличени четирите най-перспективни млади дизайнери за годината – Кристина Колодеева, Мариета Котова, Християна Мутафчиева и Стамена Константинова. Водеща беше чаровната певица и актриса Марина Кискинова.

подробно...


PR на годината 2020 е звездният Атанас Лазаров


PR на годината 2020 е звездният Атанас ЛазаровКъсно снощи на метри от морския бряг за XXVI поредна година на официална бляскава церемония креативният моден дизайнер Красимир Недялков връчи Годишните награди за мода, стил и бизнес - Варна 2020.

подробно...


Красимир Недялков раздава "Годишни награди за мода, стил, бизнес" 2020


Красимир Недялков раздава "Годишни награди за мода, стил, бизнес" 2020За 26-та поредна година в морската столица Варна ще се проведе церемония по връчване на "Годишни награди за мода, стил, бизнес" 2020, информират от PRofile International.  В 30 категории ще бъдат връчени статуетки на Дизайнер на годината, Модна къща на годината, Модел и фотомодел, Фотограф, Стилист, Пиар, Хореограф, Актьор, Певец и др.

подробно...


"Лайънс клуб София - Витоша" с награда за благотворителност на Business Fashion Awards


"Лайънс клуб София - Витоша" с награда за благотворителност на Business Fashion AwardsПод звуците на джаз, необятния глас на Васил Петров и с истински блясък се проведоха четвъртите годишни награди Business & Fashion Awards. Домакин на събитието бе луксозната резиденция “Диневи” в столицата.

подробно...


Български модел влезе в рекордите на Гинес с участие в най-голямото модно дефиле


Български модел влезе в рекордите на Гинес с участие в най-голямото модно дефилеМоделът Габриела Великова, която е Мис Русе 2017, влезе в рекордите на "Гинес". Заедно с още над 420 момичета и момчета тя беше единствената българка, избрана да участва в най-голямото модно дефиле, което се проведе през февруари в зала в испанската столица Мадрид. Предишният подобен рекорд е с около 380 участници.

подробно...


Стилистка от Русе в Топ 3 в света с визията на Петя от „Гласът на България“


Стилистка от Русе в Топ 3 в света с визията на Петя от „Гласът на България“Известната русенска стилистка Диана Петкова, арт-директор на салони „Коса и стил“, влезе в Топ 3 на конкурса Style Master 2020 с визията, създадена за талантливата певица Петя Георгиева, която в момента участва в шоуто „Гласът на България“. Тъй като конкурсът за Световните награди на Wella в Севиля бе отложен заради ситуацията с коронавируса, организаторите проведоха гласуване онлайн, за да определят най-добрите.

подробно...


„Златна игла” на Теодора Спасова за модна иновация


„Златна  игла” на Теодора Спасова за модна иновацияТеодора Спасова получи приза „Златна игла 2020” в категория „Модна иновация“ за авторския текстил „Файбър бонд“ (Fiber Bond) – патентован от бранда „Миноар”. В церемонията по награждаването на Теодора Спасова участваха проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода, Мария Георгиева-Савова – главен редактор на списание „Ел” България и Мила Захариева – председател на „Бизнес Лейди Клуб Ексклузив”.

подробно...


Галена, Борче Ристовски и Дорбомир Киряков получиха престижната награда  „Златна игла”


Галена,  Борче Ристовски и Дорбомир Киряков получиха престижната награда  „Златна игла”Създателите на Beyond – Борче Ристовски, Дорбомир Киряков и Галена получиха приза „Златна игла 2020” в категория „Модна къща на годината“. В церемонията по тяхното награждаване участваха проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода, дизайнерката София Борисова – трикратен носител на приза „Златна игла” и Зорница Димитрова – оперативен директор на търговската марка „Десизо Мони” – модна къща на годината за 2019-та.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Лили Иванова


Примата на българската поп музика
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи