Красимир Недялков раздава "Годишни награди за мода, стил, бизнес" 2020

За 26-та поредна година в морската столица  Варна ще се проведе церемония по връчване на "Годишни награди за мода, стил, бизнес" 2020, информират от PRofile International. Събитието ще се състои на 2 юли от 19:00 часа в Moonlight, Крайбрежна алея, Варна.
В 30 категории ще бъдат връчени статуетки на Дизайнер на годината, Модна къща на годината, Модел и фотомодел, Фотограф, Стилист, Пиар, Хореограф, Актьор, Певец и др.

Годишни награди за мода, стил, бизнес

Страхотната обстановка на бар-ресторант MOONLIGHT ще се превърне в сцена на модата и красотата. Песенни провокации ще бъдат отправени от Лили Илиева (сопран) и Велин Михайлов (баритон) - звезди от националната музикална сцена в операта и мюзикъла и световноизвестният бас - Деян Вачков. Престижните бляскави награди се провеждат по идея на креативния дизайнер Красимир Недялков - единственият български дизайнер, подгрявал ревю на Пако Рабан (в НДК, София през 1996 г.). Водещ на церемонията е харизматичният Кирил Аспарухов - носител на "Златен век-сребърен печат на Симеон Велики" - отличие от Министерството на културата.

Сред Вип гостите на официалната церемония по връчване на годишните награди са поканени - елитът на красива Варна - Яненка Люцканова и тв легенда Краси Минев, Цветан Ананасов, Виолета Донкова, Мира Матеева и Ники Колев и много други.