Мисис Дама на Годината за 13-ти път

* Част от наградените с тоалети от Bridal Fashion

Тринадесетото издание на конкурса „Мисис Дама на годината“ се проведе за пореден път тези дни в столична бална зала. Организатор и продуцент  на  наградите   са  агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него.

Мисис Дама на Годината за 13-ти път

Мисис Дама на Годината за 13-ти път

Едни от най-стилните дами, избрали тоалети от Bridal Fashion за церемонията бяха наградени в следните категории:

1. “Капитал и инвестиции“ – Иванка Пенева, собственик на „Ера голд‘,

Повече от 20 години участва в развитието и управлението на група от няколко големи компании в газовия и петролния сектор, като управляващ съдружник в компании с дейност внос и търговия с газ-пробан  бутан, производство на оборудване за газстанции и бензиностанции.Към момента участва  в разработване на голям хотелски комплекс  със собствен водоизточник с горещи минерални води.

Сега се занимава основно с недвижими имоти, и освен инвестиционното направление, развива и консултантска дейност, чрез собственна агенция за недвижими имоти Ера Голд.

Иванка Пенева бе избрала елегантна рокля от черен копринен сатен с асиметрична  корсетна  част и странична цепка на холивудския бранд на Джорджина Чапмън – Marchesa.

Мисис Дама на Годината за 13-ти път

Мисис Дама на Годината за 13-ти път

2. Категория – „Будители“ – Цвете Борисова - собственик на Рудник Кремиковци. Едрови търговец на черни и цветни метали .Извършва капитални ремонти на големи предприятия е областта на енергетиката ,металургията и други .Председател на сдружение „Български будители“.Член на съюза на колекционерите .Петата и магистратура е опазване на културно-историческото наследство. Цвете Борисова блестеше в рокля тип - “принцеса“ от италиански тюл с ефектна горна част с пера от марабу, която подчертаваше талията й от 54 см. Тоалетът е на обичания американския бранд – Sherri Hill.

Мисис Дама на Годината за 13-ти път

3. Категория – Благотворителност “ – Деси Тенекеджиева -  българска актриса, певица и продуцент. Съпруга е на режисьора Стоян Камбарев, на чието име през 2009 година учредява фондация и награда за изкуство. Към 2010 година е единствената българска актриса с главна роля във филм от официалната селекция на кинофестивала в Кан. Деси бе елегантна в изваяна по тялото рокля в цвят - „лава“ с асиметрично деколте и ефирен полу-ръкав от плисирана коприна.

Мисис Дама на Годината за 13-ти път

По традиция и тази година бе избан мистър на годината - Антони Миланов – собственик  и управител на Evolution&Aesthetic Laser Center – високотехнологична клиника за естетична медицина, която в годините се е доказала като водеща във въвеждането на новите технологии в тази сфера. Всички наградени получиха подаръци от Evolution.

Мисис Дама на Годината за 13-ти път

Бизнесдамите - Мисис Европа – Елена Караколева, Пепа Кънева и Анелия Петкова бяха в стилни тоалети на бранд номер едно в света в своята област -  Pronovias.

Мисис Дама на Годината за 13-ти път

Награда в категория „българска козметика“ получи Дони Василева - “Dony cosmetics” , а в „медии и журналистика“ – Ива Кънчева от „Нова TV”.