Избират ТОП ЛИЦА НА ПЛОВДИВ 2019

Модният пърформанс Топ лица на Пловдив присъства в културния и нощен живот на града вече 9 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна, и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема "разходка на модни закачалки".

Избират ТОП ЛИЦА НА ПЛОВДИВ 2019

Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. В журито на ивента досега са били бившият топрефер Наско Узунов, футболистите Мартин Камбуров, Дани Кики, вратарят Илко Пиргов, както и известната лекоатлетка Габриела Петрова, тази година в комисията на журиращете отново ще има популярни личности от град Пловдив.

За да влезете в хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му, в деня на шоуто. Финалът в 20,30 часа ще е зашеметяващ!

Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Пловдив-2019 е Национална модна агенция Идея Прима, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и модератор на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем:" Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!". Шоуто е много далеч от евтино първосигнално механджийско преживяване!

Топ лица на Пловдив е една визуална симбиоза от ударна доза адреналин, класа, стил и усещане за европейско забавление.

За поредна година oсновен медия и лайф стайл партньор e p.r. спецът в националните светски среди Наско Лазаров, собственик на Profile international. Популярният звезден пиар ще е и специален гост и член на оценяващото жури.