Мис България 2019 със звезден тандем водещи

Най-красивият и елитен конкурс в България ще опъне червения килим, за да бъде избрана най-красивата Българка за 2019г., този четвъртък в София.

„Мис България“ 2019 обещава да бъде звездно шоу, водено от най-популярният сценичен тандем в страната – Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова, които ще блестят на сцената по време на гала вечерта.

Мис България 2019 със звезден тандем водещи

Събитието ще премине в три тура, като в основния тематичен етап „Грийн Планет“ чрез дефилето си, красавиците ще обърнат внимание на глобалното замърсяване – това е и каузата, която „Мис България“ подкрепя тази година. Момичетата ще дефилират с облекла, предоставени от бутик „Reserve“, бански костюми с марката „Dellfina“ и официални тоалети на големия български дизайнер Христо Чучев. Обувките са предоставени от „Сара Пен“.

Мис България 2019 със звезден тандем водещи

Очарователната Боряна Баташова е изключително талантлива водеща, която е била на сцените на най-големите модни и светски събития в страната. Освен всичко, Боряна е и талантлива певица, чийто глас остава в съзнанието на десетки от публиката, всеки път, щом запее.

Мис България 2019 със звезден тандем водещи

Името на Теодор Тодоров – Тео се свързва с едни от най-големите събития в страната, на които е водещ. Бил е на сцените на Sofia Fashion Week пет поред издания, Lady Universe, Мис България, като в партньорство с Боряна е бил и миналата година. Млад и амбициозен, винаги усмихнат, талантлив и зареден с уникална енергия, той успява да накара всички да се усмихват.

Мис България 2019 със звезден тандем водещи

В програмата ще чуете изпълненията на Биляна Лазарова, Цвети Радойчева, Владислав Славов и Евгени Минчев, който ще представи новата си песен „Гълъбо“.

В журито ще видите четири носителки на титлата Мис България- Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Тамара Георгиева и Теодора Мудева.

Красивите претендентки за короната ще проведат своята подготовка на тренировъчен лагер в Гранд Хотел Банско и фитнеси Пулс.

Ще получат подаръци от нашите приятели от Кристиан оф Рома, Гарлен, очила GaGa, Делфина, Сара Пен и колбаси „Орехите“.

Мис България 2019 със звезден тандем водещи

Генерални спонсори на конкурса са Хотел Арте & Спа, Орехите , Гранд Хотел Банско , фитнес Пулс и Christian of Roma.