Мис България 2019 с кауза за чиста Планета

Най-красивият конкурс в България за пореден път ще опъне червения килим, за да бъде избрана Мис България 2019. Организатор и лицензиант на конкурса е Модна агенция Интерсаунд, информират от ПРофайл.

Както всяка година, участничките в конкурса се ангажират с конкретна социална или екологична кауза. Тази година те се обявяват в защита на планетата ни от Глобалното замърсяване - екологичен проблем Номер 1 в съществуването на Земята.

Мис България 2019 с кауза за чиста Планета

Въздействащо начало на шоуто е подчинено именно на основната тема на конкурса: „Green Planet – Fresh Air“. Това ще бъде уникален танц - дефиле в нетрадиционен стайлинг и визуални картини, съчетани с красотата, устрема на младостта и увереността на девойките че трябва да живеят в чиста Планета, където ще са щастливи, ще създадат семейство и ще отгледат своите деца!

Режисьор на спектакъла отново е Мартин Желев, а хореографията е поверена на Събин Асенов.
Водещи на бляскавата церемония са очарователните Боряна Баташова и Теодор Тодоров – Тео.

Участничките ще дефилират с бански костюми с марката „Dellfina“ и официални тоалети на големия български дизайнер Христо Чучев. Обувките са предоставени от „Сара Пен“. Официален фризьор на Мис България е Christian of Roma.

Генерални спонсори на конкурса са АРТЕ СПА & Парк Хотел - Велинград, Орехите, Гранд Хотел Банско , фитнес Пулс и Christian of Roma.

Големият финал на МИС БЪЛГАРИЯ е на 21.11.2019, 19ч., зала Рейнбоу Плаза, София, допълват още от ПРофайл.