Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Лайфстайл хроника

Лайфстайл хроника


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Гуинет Полтроу се снима без дрехи за 50-ия си рожден ден


Гуинет Полтроу се снима без дрехи за 50-ия си рожден денГуинет Полтроу наскоро публикува в Instagram радостна снимка, на която е по бикини. Сега тя направи една крачка напред, с напълно гола фотосесия. Актрисата, която навърши 50 години на 27 септември, сподели няколко свои изображения в златна боя без никакви дрехи.

подробно...


Уникална изложба за жените художници между двете световни войни


Уникална изложба за жените художници между двете световни войниВпечатляваща изложба, озаглавена „Жените художници. Нови хоризонти между двете световни войни“ е подредена в Софийска градска художествена галерия (СГХГ). Експозицията беше открита от вицепрезидента Илияна Йотова, която разгледа изложените картини, снимки и архивни материали заедно с кмета на София Йорданка Фандъкова и председателя на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

подробно...


Ценители на вкуса отбелязаха юбилей на Валентино


Ценители на вкуса отбелязаха юбилей на ВалентиноЗавладяващо и стилно Академията за мода отбеляза 90-годишнината на императора на висшата мода Валентино в галерия „Милениум“. Събитието бе първо от началото на „Вечери на стила“ - новия социално-културен проект на Академията за мода, чиято цел е да приобщава и свързва личности с ярки професионални постижения и перфектна визуална култура. Целта е всички те да бъдат мотивирани от отстояването и развитието на естетическите ценности, позитивния имидж, добрата репутация, стила и модната култура. В поредица от срещи ще бъдат провеждани значими разговори, дискусии и пърформанси, посветени на актуални и непреходни теми от визуалната култура, лайфстайла, модния дизайн и публичното поведение. Стартът на новото начинание съвпадна с 90-та годишнина на един от най-великите дизайнери на света – Валентино, чието име отдавна се е превърнало в символ на непреходната женска елегантност. Много от ценителите и последователите на Валентино бяха облечени в негови рокли и обувки, носеха аксесоари – чанти, колани, бижута, с прочутия монограм “V”.

подробно...


Клодин Хам от Alyce Paris гостува на Bridal Fashion


Клодин Хам от Alyce Paris гостува на Bridal FashionСобственичката на американския бранд - Alyce Paris – Клодин Хам долетя от САЩ за да представи модните тенденции при официалните рокли за 2023 година. Марката от 1 година се предлага у нас ексклузивно от Bridal Fashion, а тоалетите за много кратко време станаха любими и на стилните българки.

подробно...


Елена Караколева е БГ модна икона 2022 в категория "Лайфстайл"


Елена Караколева е БГ модна икона 2022 в категория "Лайфстайл"Мисис България, Мисис Европа и Лице на Bridal Fashion – Елена Караколева бе отличена с наградата „БГ модна икона" 2022 в категория - „Лайфстайл“ на провелото се наскоро събитие на Академията за Мода с председател – проф. Любомир Стойков.

подробно...


Стил и блясък от Bridal Fashion на 21-вия Виенски бал в София


Стил и блясък от Bridal Fashion на 21-вия Виенски бал в СофияНа 30.03.2022 г в балната зала на хотел „Балкан“ се проведе 21-вия Виенски бал в София под патронажа на кмета на София – Йорданка Фандъкова и кмета на Виена – д-р Михаил Лудвиг.

подробно...


Шест известни личности от световния шоубизнес дефилираха в облеклата на ЧАРЛИНО в Дубай


Шест известни личности от световния шоубизнес дефилираха в облеклата на ЧАРЛИНО в ДубайРодният моден бранд ЧАРЛИНО, създаден през 1989 година, превзе червения килим в Дубай по време на тазгодишната гала-вечеря на модните награди Emi. Събитието, което има за цел да покаже културното многообразие на арабските емирства, и този път бе домакин на много знаменитости, влиятелни личности и VIP персони, облечени в произведенията на едни от най-добрите международни дизайнери.

подробно...


Гергана Ташкова с награда за стил


Гергана Ташкова с награда за стилБизнесдамата - Гергана Ташкова бе отличена с награда за стил от Code Fashion Awards на състоялата се церемония преди дни. Гергана Ташкова е дама с безупречен стил и имидж. Винаги с адекватен стайлинг на официални събития, бизнес срещи и в ежедневието. За нея се изработват по поръчка тоалети на Marchesa Haute Couture, Pronovias, Sherri Hill, Vera Wang. Член е на Lions Club Sofia Vitosha, част от международния - Lions international - най-големият клуб за благотворителност в света, съорганизатор и основен спонсор на Sofia Open Dance Festival.

подробно...


Галерия "Милениум": Нов прочит на българската живопис


Галерия "Милениум": Нов прочит на българската живописВсяка галерия има своите дух и атмосфера, в които се оглеждат водещите ценности при набавянето, селекцията и предлагането на произведенията на изящното изкуство. Както твърди проф. Любомир Стойков – преподавател в Националната художествена академия: „Във времена на пандемии и икономически кризи галериите са културните оазиси, в които човек може да намери духовна утеха, естетическа наслада и стимул за съществуване!“. Тъкмо такъв културен оазис е новата галерия „Милениум“, която всъщност е наследничка на Галерия „Раковски“ 159. Отскоро тя се намира на бул. „Витоша“ №89 в една от най-авангардните и футуристични сгради в столицата ни. Нейната амбиция е да предложи нов прочит на българското изобразително изкуство – класическо и модерно. Какви са още посланията й? Кой е адресатът на нейния естетически апел? Какво обещава тя на всеки посетител и ценител на живописта?...

подробно...


Стивън Спилбърг с нов филм


Стивън Спилбърг с нов филмНа 10 декември в кината излиза един от най-добрите мюзикъли на всички времена – „Уестсайдска история“, който е базиран на едноименния мюзикъл на Артър Лорентс, Ленърд Бърнстейн и Стивън Зондхайм от 1957 г. Вдъхновен от класическата романтична трагедия „Ромео и Жулиета“ на Уилям Шекспир, „Уестсайдска история“ разказва за младите влюбени Мария и Тони, които са членове на две свирепи, враждуващи банди – „Ракетите“ и „Акулите“, борещи се за контрол над суровите улици на Горен Уест Сайд в Ню Йорк.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Цветелина Грахич


Вокалистка в "Шоуто на Слави"
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи