Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Лайфстайл хроника

Лайфстайл хроника


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Творецът Алекс Манчев ни напусна


Творецът Алекс Манчев ни напуснаИзвестният фотограф и модел с руски корени Алекс Манчев е починал в Санкт Петербург. За това писаха приятели на Манчев в социалните мрежи. Младият и талантлив мъж напусна този свят на 35 години. Той е страдал от бъбречна недостатъчност и според негови познати е чакал да му бъде направена сложна трансплантация. Засега обаче не се съобщава официалната причина за смъртта.

подробно...


За първи път Лили Иванова показа наследниците си


За първи път Лили Иванова показа наследниците сиПо-голямата сестра на звездата има две дъщери – Мария и Радмила, всяка една от които има по две деца (две момичета и две момчета), които се обръщат с „бабо“ към певицата.

подробно...


Анджелина Джоли и Брад Пит са по-близки от всякога


Анджелина Джоли и Брад Пит са по-близки от всякогаСпоред Ем Ес Ен, отношенията между Анджелина Джоли и Брад Пит, които са разделени от 2016 г., а официален развод имат от април 2019 г., са в „най-добрата си фаза, откакто са се разделили“, тъй като са се договорили за графика на отглеждане на шестте си деца Мадокс на 18 години, Пакс на 16, Захара на 15, Шило на 14 и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

подробно...


Нина Добрев на разходка сред скалите на Колорадо


Нина Добрев на разходка сред скалите на КолорадоВъв време на пандемия известната актриса Нина Добрев публикува снимки в Инстаграм от виртуалната си разходка сред красотата на скалите в Колорадо. Гранд Каньонът привлича не само туристи, но и музиканти – често се изпълняват рок концерти, заради добрата акустика, която осигурява.

подробно...


Баровете и дискотеките отварят от 1 юни


Баровете и дискотеките отварят от 1 юниСлед като днес излезе информация, че увеселителните и игрални зали, дискотеките и баровете ще бъдат отворени на 15 юни, в нова заповед на здравния министър Кирил Ананиев, публикувана на сайта на ведомството, датата е вече 1 юни.

подробно...


Български режисьор се бори с коронавируса


Български режисьор се бори с коронавирусаРежисьорът на филма "Останалото е пепел" Георги Костов се бори с коронавируса.

подробно...


Първият студено дестилиран джин Oxley „замразява” природата


Първият студено дестилиран джин Oxley „замразява” природатаПионер в студената дестилация OXLEY GIN „замразява” природата, за да улови уникалните вкусове на билките и плодовете, използвани за приготвянето му. За разлика от други джинове OXLEY съдържа свежо замразени цитрусови кори (вместо изсушени) за интензивно и ярко сетивно преживяване. Перфектният резултат е достигнат за 8 години експерименти чрез 38 различни рецепти.

подробно...


Елтън Джон, Марая Кери, Алиша Кийс и други с онлайн концерт


Елтън Джон, Марая Кери, Алиша Кийс и други с онлайн концертiHeart Living Room се казва концертът, организиран от Елтън Джон, в който се включиха звезди като Марая Кери, Дейв Грол, Били Айлиш, Бекстрийт бойс, Били Джо Армстронг. Те и много други изпълняват популярни свои парчета от домовете си, за да се убедят почитателите да си останат вкъщи.

подробно...


Принцеса Мириам Де Унгрия ще е специален гост на "Златна Игла" 2020


Принцеса Мириам Де Унгрия ще е специален гост на "Златна Игла" 2020Испанската благородничка Мириам де Унгрия пристига в България и ще бъде специален гост на церемонията за връчване на годишните награди „Златна игла 2020“ на Академията за мода. По покана на проф. Любомир Стойков тя за първи път ще покаже своя колекция с авторски бижута в уникално ревю. Престижното събитие ще се проведе в известен столичен хотел този петък и ще представи пищен моден спектакъл за ценителите на красотата.

подробно...


Стилни тоалети от Bridal Fashion на 20-ия Виенски бал в София


Стилни тоалети от Bridal Fashion на 20-ия Виенски бал в СофияКрасота, стил, и благородство, обединени от кауза, се събра на тазгодишния Виенския бал. Духът на Виена, музика и любов, завладяха балната зала в хотел "Маринела" в София. Виенски валсове, щедри дарения, перфектна кухня и много емоции белязаха юбилейното 20-ото издание, организирано от Виенския клуб в София под ръководството на Мария Нейкова.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Фани Пападопулу


моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи