Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Лайфстайл хроника

Лайфстайл хроника


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


"Lavazza" с ново партньорство на Формула 1 през 2020


"Lavazza" с ново партньорство на Формула 1 през 2020„Лаваца“ обяви новото си партньорство с отбора ROKiT Williams Racing като официален партньор за сезон 2020 на FIA Световния шампионат на Формула 1. „Развълнувани сме да продължим да подкрепяме младия ни посланик и талант Николас Латифи в новия му Формула 1 отбор – ROKiT Williams Racing. Чрез тези важни партньорства, изградени от нашата стратегия за интернационализация, Lavazza е в състояние да развие своята марка и да разпространи италианската култура на кафе в целия свят.“, коментира Серхио Краверо – главен маркетинг директор на Lavazza Group.

подробно...


13 Януари - Руската Нова Година с концерт на Руслан Вега в София


13 Януари - Руската Нова Година с концерт на Руслан Вега в София13 - ти януари е датата с която стартира новия светски сезон с ударна гала - Руската Нова година 2020 стар стил. Домакин на светското събитие е комфортния и модерен Sasa fashion food в Парадайс център. Любимецът на Русия Руслан Вега ( “Трава у дома”) идва в България, за да отпразнува Руската Нова Година 2020 заедно с българските си почитатели.

подробно...


Стилни дами и господа събраха над 147 000 лева за каузата на "Лайънс Клуб София Витоша"


Стилни дами и господа събраха над 147 000 лева за каузата на "Лайънс Клуб София Витоша"В навечерието на най-светлите християнски празници, прекрасните и модерни благотворителки от „Лайънс клуб София Витоша“ събраха отново съмишленици, за да творят чудеса. На ежегодната си благотворителната гала вечер те показаха за пореден път, че само заедно можем да направим света по-добро място за живеене, особено за тези, които сами не могат да се справят с тежките здравословни и социални проблеми. Дамите от „Лайънс клуб София Витоша“ демонстрираха по безапелационен начин, че мотото на клуба „Ние служим”, не е просто изречение, а е пътеводна светлина в живота им и призив за всички останали. Дълго ще останат в сърцата на присъстващите и думите на едно незрящо дете, което призова от сцената “Никога, никога не си поставяйте граници!”.

подробно...


Уникалният и мистериозен Ставри Калинов на 75


Уникалният и мистериозен Ставри Калинов на 75Парадоксалният Ставри Калинов е сред най-атрактивните български ваятели и майстори на четката. Като един истински Хомо луденс (играещ човек), той не спира със своите изненади, хрумвания, провокации – художествени и каламбурно-словесни. Привидният абсурд на неговите твърдения, че цял живот се е вардил от училището, църквата и държавата, всъщност показва колко дълбоко в душата му е залегнал стремежът към свобода, творческа автономия и културна независимост. А всеизвестно е, че творческото непослушание е една от най-важните гаранции за създаването на автентично и стойностно изкуство.

подробно...


Андреа и Николета Лозанова празнуват рожден ден заедно


Андреа и Николета Лозанова празнуват рожден ден заедноПровокатовнате грации Николета Лозанова и Андреа отново показаха сексапил.

подробно...


Бляскав спектакъл по време на Sofia Open Dance Festival


Бляскав спектакъл по време на Sofia Open Dance FestivalПроведе се петото издание на Sofia Open Dance Festival 2019, който събра двойки по състезателни и бални танци от 14 държави. Грандиозният спектакъл се състоя в хотел „Маринела“ в края на месец октомври, благодарение на подкрепата на MARS ARMOR и семейство Пламен и Гергана Ташкови. Водещи на събитието бяха Иван Динев–Устата и чаровната Гери Дончева, облечена в рокля на модна къща „Блинк“ с дизайнер Радослава Лазарова.

подробно...


Стил и диаманти на SUMMER FASHION WEEKEND 2019


Стил и диаманти на SUMMER FASHION WEEKEND 2019 Summer Fashion Weekend 2019 потопи яхтеното пристанище Марина Диневи в света на летния шик и блясъка на диамантите. Съвършен фон на стилните модни ревюта и атракция в програмата беше акостиралата само на метри от сцената огромна луксозна яхта.

подробно...


SUMMER FASHION WEEKEND: лятно настроение с много мода


SUMMER FASHION WEEKEND: лятно настроение с много модаОсвен, че ще събере на едно място талантливи български и световни дизайнери, зареждайки с ударна доза красота и вдъхновение, летният уикенд на модата ще зарадва посетителите и с невероятни пърформънси и неустоими афтърпартита. Отговорни да представят различните етапи от това уникално събитие по възможно най-незабравимия начин ще бъдат водещите Елица Стойчева и Златина Иванова – лицата на Code Fashion TV.

подробно...


Тита празнува рождения си ден като Барби


Тита празнува рождения си ден като БарбиНа 19 юли Певицата Тита стана на 20 години и отпразнува рождения си ден с бляскаво парти. За партито родената в Тутракан певица е избрала розова рокля, а русата и коса оформя образа в стил Барби. Такава е и линията на последния и клип „Първа среща“, заснет в стилистиката "Америка през 60-те".

подробно...


Феерия от мода, блясък, стил и красота на първата вечер на Фестивала на модата и красотата – Варна 2019


Феерия от мода, блясък, стил и красота на първата вечер на Фестивала на модата и красотата – Варна 2019Най-добрите модели на морската ни столица дефилираха с дизайнерските рокли на Estrella Couture, бутикови обувки с марка SARA PEN, бански костюми от АВАНГАРД и МАЯ ИЛИЕВА, дизайнерски тоалети на модните къщи – JN SECRET и WOLF WALLEY, както и италианският бранд ANIYE BY. Ексклузивно за България бяха представени популярните турски марки – AVVA, MUDO, COTON и FLO. Финалът на първата вечер бе запазен за бутиновата колекция официални и булчински рокли на дизайнерките Анахит Николян / Тианда/ и Десислава Симеонова/ Анабел/.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Кремена Халваджиян


Стилист
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи