Шест известни личности от световния шоубизнес дефилираха в облеклата на ЧАРЛИНО в Дубай

Родният моден бранд ЧАРЛИНО, създаден през 1989 година, превзе червения килим в Дубай по време на тазгодишната гала-вечеря на модните награди Emi. Събитието, което има за цел да покаже културното многообразие на арабските емирства, и този път бе домакин на много знаменитости, влиятелни личности и VIP персони, облечени в произведенията на едни от най-добрите международни дизайнери.

ЧАРЛИНО в Дубай
Лара Табет (вдясно) – една от най-известните телевизионни водещи и популярна светска личност в емирствата в тоалет на Чарлино

Както е известно, в ОАЕ живеят повече от 200 националности от цял свят и основната цел на държавата е да защитава и зачита културата и традициите на всички тях.

Тазгодишната EMI Gala, представена от DIAFA, се проведе в еблематичния за емирствата 7 звезден хотел Бурж ал араб.

ЧАРЛИНО в Дубай

ЧАРЛИНО в Дубай

По време на вечерята 6 известни личности от световният шоубизнес дефилираха с официалните облекла на русенската модна къща ЧАРЛИНО. Овациите обра пурпурно лилавата рокля с пера, носена от очарователната Лара Табет – една от най-известните телевизионни водещи и популярна светска личност в емирствата. Съвсем естествено в центъра на вниманието бяха и авторите на зашеметяващия модел - русенската топдизайнерка Първолета Чавдарова – Летиция и нейният брат Чавдар Иванов – криейтив директор на модна къща ЧАРЛИНО.

ЧАРЛИНО в Дубай
Русенската топдизайнерка Първолета Чавдарова – Летиция и нейният брат Чавдар Иванов – криейтив директор на модна къща ЧАРЛИНО

Ексклузивната колекция, показана в Дубай, е само част от официалните облекла, с които модният бранд ще зарадва българските абитуриентки. Тазгодишната абитуриентска гарнитура на Летиция представлява феерия от дантела, камъни и пера в богата цветова гама. А изпълнението на поръчките за Абитуриентски балове’22 вече върви с пълна сила, сподели дизайнерката.

ЧАРЛИНО в Дубай