Стил и блясък от Bridal Fashion на 21-вия Виенски бал в София

На 30.03.2022 г в балната зала на хотел „Балкан“ се проведе 21-вия Виенски бал в София под патронажа на кмета на София – Йорданка Фандъкова и кмета на Виена – д-р Михаил Лудвиг.

Австрийският посланик – Н.Пр. г-жа Андреа Вике и съпруът й – Венцислав Вике посрещнаха над 300 стилни гости. Средствата, събрани от благотворителния търг на събитието са 18 920 лева, които ще бъдат дарени на Университетската болница за активно лечение по ортопедия в София, кaкто и на украинските деца.

Виенски бал в София

Едни от най-стилните гости отново бяха избрали тоалети от Bridal Fashion, смокинги и фракове от Desizo Monni Milano и бижута от SSG.

Бизнесдамата Гергана Ташкова бе в извайващ тялото тоалет в тъмно синьо с кристали в smokey grey на испанския гигант Pronovias, съчетана с бижута от SSG – корона с диаманти и перли „Акоя“ и пръстен в същия стил. Гергана Ташкова заедно със съпруга си – Пламен Ташков закупиха позлатени чаши от тежко сребро на бижутерската къща, предоставени от нейната собственичка - Мирела Ненчова.

Виенски бал в София

Виенски бал в София

Елена Караколева – Мисис България и модна икона 2022 блестеше в уникална рокля на Sherri Hill haute couture в цвят – розов кварц в асиметрична линия и шлейф с ръчно нашити кристали в диамантен цвят.

Виенски бал в София

Собственичката на Desizo Monni – Галя Димитрова сияеше в бална рокля на Alyce Paris в стил „принцеса“ в цвят – icy blue.

Виенски бал в София

Елегантен тоалет от същия бранд в изумрудено зелено беше избрала и Анелия Петкова от Bridal Fashion, комбиниран с бижута с изумруди в съчетание с жълти и бели диаманти от SSG.

Виенски бал в София

С царствен тоалет в златиста френска дантела на Marchesa for Pronovias бе Мисис България и собственик на академията за личен стил и етикет - „Великолепната Жена“ – Йордана Димитрова.

Виенски бал в София

Pronovias избра и бизнесдамата – Кристина Лазарова – една стилна рокля в морско синьо с ефектен гръб от кристални акценти.

Бизнесдамата - Зорница Атанасова – бе в „русалка“ силует от копринено кадифе в цвят – „светло златисто“ с фина, флорална бродерия от кристали на американския бранд - Sherri Hill.

В кралско синя феерия на същата марка в стил „принцеса“ и кристален блясък в съчетание с масивна тиара на Vera Wang блестеше бизнесдамата и собственик на рудник „Кремиковци“ – Цвете Борисова.

Sherri Hill Haute Couture бе и изборът на заместник председателя на Виенския Клуб и директор на „НИСИ“ – Мая Косева – една елегантна рокля, с ръчно нашити черни кристали с ажурна декорация от златисти перли.

Виенски бал в София

Тоалети от Bridal Fashion избраха и бизнесдами от Доминикана, а също и мениджърът на хотел „Балкан“ и La Maison – Гергана Гергова, която заложи на цветен принт на италианския дизайнер - Роко Бароко.