Елена Караколева е БГ модна икона 2022 в категория "Лайфстайл"

Мисис България, Мисис Европа и Лице на Bridal Fashion – Елена Караколева бе отличена с наградата „БГ модна икона" 2022 в категория  - „Лайфстайл“ на провелото се наскоро събитие на Академията за Мода с председател – проф. Любомир Стойков.

Елена Караколева

Елена Караколева е бизнесдама, която е с безупречни стил и поведение и винаги с адекватен тоалет на всички събития у нас и в чужбина.

През 2012 година  дизайнерът на Pronovias, покойният вече - Мануел Мота, кръсти една от роклите от колекцията си именно Elena, впечатлен от доверието на Мисис България към марката, тъй като тоалетите на  Pronovias са предпочитани от нея за стайлинг на официални мероприятия.

Елена Караколева

Елена Караколева

Елена се включва активно във всички благотворителни каузи на „Мисис България“, а също  и на събитията на „Лайънс Клуб София Витоша“. През 2019 г. красавицата бе един от инициаторите на кампанията „топъл обяд“ на „Коледни Ангели“ – проект на „Мисис България“ и Меги Савова.

Елена Караколева

Успешна бизнесдама, която ръководи семейният бизнес и хотела -  St. George Pallace  в Свети Влас, майка на две прекрасни деца, тя бе отличена и с приза „Лидер“ на конкурса First Lady през 2021 г.
Връченото за първи път отличие – БГ модна икона 2022 в категория „Лайфсайл“ е заслужено и адекватно с цялото поведение на Елена Караколева и нейният стил на живот.

Елена Караколева

Елена Караколева

Елена Караколева