Клодин Хам от Alyce Paris гостува на Bridal Fashion

Собственичката на американския бранд - Alyce Paris – Клодин Хам долетя от САЩ за да представи модните тенденции при официалните рокли за 2023 година. Марката от 1 година се предлага у нас ексклузивно от Bridal Fashion, а тоалетите за много кратко време станаха любими и на стилните българки.

Alyce Paris

Иновативни материи, извайващи тялото кройки, парижки шик и красиви цветове предлага фирмата с френски корени.

Алис Хам пристига от Париж в Чикаго в края на 50-те години с дипломата си по моден дизайн и създава ателие за производство на официални и абитуриентски рокли. Бизнесът се развива като семеен и жъне голям успех в страната на неограничените възможности, където се търсят точно такъв тип изискани тоалети с различен дизайн и много ръчна работа. Рекламно лице става - Мис Америка.

Alyce Paris

Сега, Клодин – племеницата на Алис продължава възхода на бранда, който се предлага на 5 континента в света.

Колекциите се състоят от 5 линии – официални, абитуриентски, булчински, party рокли и  бизнес стил.

Alyce Paris

Alyce Paris

Част от официалните тоалети представиха:
1. Мисис България и Модна Икона 2022 – Елена Караколева – тя блестеше в истински френски шик от черна дантела в силует „русалка“ и пера от марабу. Мини кристали проблясваха по цялата рокля.
2. Илиана Динева – писателка и Лейди България, с награда на публиката от международния конкурс , собственост на  Меги Савова представи рокля във венецианско червено  от иновативната материя  - „стреч мрежа“ с фини кристали с асиметрично деколте и диагонална цепка.
3. Мария Славова - млада оперна певица с участия на световната сцена, откритие на фондация „Стоян Камбарев“ с продуцент – Деси Тенекеджиева изгря в елегантна рокля в цвят forest green, обсипана с кристали с асиметрични деколте и гръб - дълбоко изрязан.  Мария Славова се превърна в пеещ модел и изпя великолепно „O mio Babbino Caro“  – ария от Пучини, с което възхити всички гости, сред които и  английския актьор и режисьор - Гари Стреч. Оперната звезда ще бъде и рекламно лице на марката на гастролите по света. С тоалет на американския бранд се появи и Деси Тенекеджиева на наградите „Полет в изкуството“ на фондация „Стоян Камбарев.

Alyce Paris

Alyce Paris

Alyce Paris

Alyce Paris

Alyce Paris

Част от колекция 2023 на Alyce Paris e вече в бутик Bridal Fashion и предизвиква интерес със свежи летни цветове, зашеметяващ дизайн и комфорт, а тоалетите са в единични бройки.

Аромат на събититето: Venetiае – Locherber Milano от Gallerato;
Напитка – френско шампанско Mumm;
Кетъринг – ресторант „Porto Maltese“, сладкарници „Неделя“