Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Любопитни новини

Любопитни новини


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Летни кулинарни изкушения


Летни кулинарни изкушенияЛятото е сезонът, през който всички се отдаваме на море, активна почивка, хубави коктейли и кулинарни изкушения. Вкусовите ни рецептори се настройват по по-различен начин през топлите месеци и тогава сме склонни да комбинираме повече неща на масата. Foodpanda, подбра най-атрактивните кулинарни изкушения, които ще допринесат за нашата наслада и добро настроение.

подробно...


Истинските имена на някои от най-известните хора по света


Истинските имена на някои от най-известните хора по светаГоляма част от известните лица са променили рождените имена, за да влязат по-лесно в света на шоубизнеса. Ето звездите, които познаваме с променените имена:

подробно...


Карла Фенди почина на 81 години


Карла Фенди почина на 81 годиниВ Рим на 81 години почина италианският моден дизайнер Карла Фенди, която години наред бе законодател в модата и определяше стратегията за развитие на известната компания Fendi.

подробно...


Марина Кискинова с нов кавър в дует с Лидия Ганева


Марина Кискинова с нов кавър в дует с Лидия ГаневаПевицата и актриса Марина Кискинова записа кавър с малката чаровница Лидия Ганева на една от най-актуалните песни в момента – Let me love you на DJ Snake ft. Justin Bieber. Песента събра хиляди гледания в You Tube само за няколко дни. Тя беше споделена от известни български изпълнители и получи много положителни коментари.

подробно...


Най-често използваните подправки в определени кътчета по света


Най-често използваните подправки в определени кътчета по светаХраната не е нищо особено без подправки и всяка част от света има своите предпочитания. Това са тези уникални комбинации, които дават на различните кухни, индивидуалност и специфика на вкуса. Във всяка страна има различни билки и подправки, които са предпочитани в кулинарията и популярни сред населението. Добре е да се запознаете с тях, преди да предприемете пътуване. foodpanda, провери кои са най-често използваните подправки в определени кътчета по света.

подробно...


Шафранът - и какво не знаем за него


Шафранът - и какво не знаем за негоШафранът е най-скъпата подправка в света и може би най-ценената в кулинарната индустрия. Думата идва от арабски „asfar”, което в превод означава жълто.

подробно...


Шанел с луксозен бумеранг, който разгневи аборигените


Шанел с луксозен бумеранг, който разгневи аборигенитеФренската модна къща „Шанел“ започна продажбата на луксозни бумеранги по 1460 долара, с което предизвика недоволството на коренното население на Австралия.

подробно...


Какво е Cosplay и защо е толкова популярен


Какво е Cosplay и защо е толкова популяренЧували ли сте за "косплей"? Напоследък тази дума става все по-популярна покрай младежите в нашата страна. Ани Иванова от клуб "Накама" и косплейърката Ирина Цапрева застанаха пред камерата на БГНЕС, за да разкажат повече за това интересно хоби.

подробно...


Първата дама на САЩ каза НЕ на естествената кожа


Първата дама на САЩ каза НЕ на естествената кожаПървата дама на САЩ Мелания Тръмп вече няма нито една дреха в гардероба си от естествена кожа, съобщи неин представител пред Си Ен Ен.

подробно...


Повече за равиолите


Повече за равиолитеРавиолите се водят вид паста и са едно от най-любимите ястия не само за италианци, но и за голяма част от населението на света. Има стотици начини за сервиране и приготвяне на вкусното ястие. Дали с кайма, с пиле, със зеленчуци, със сметанов или доматен сос, те са подходящи за хапване по всяко време. foodpanda, подбра забавни факти за италианския специалитет, които не знаете.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Валентина Войкова


Водеща
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи