Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Любопитни новини

Любопитни новини


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Копривата - какво не знаем за нея


Копривата - какво не знаем за неяВсеки се е докосвал до гнева на копривата и нейното ужилване. Но освен това коварно и неприятно усещане, копривата е много полезно растение, което помага за различни болести, за общото състояние на организма и е често използвана в кулинарията. Копривата може да се приема под формата на чай, супа или друго ястие. В Непал например, консумират яхния с коприва и сирене. foodpanda, подбра няколко любопитни факти за нея, които вероятно не знаете.

подробно...


10 любопитни факта за броколите


10 любопитни факта за броколитеВ днешното ежедневие, остава все по малко време да се храним здравословно и да се образоваме по отношение на храната, която приемаме. Има толкова полезни и в същото време, толкова вредни храни.

подробно...


Легенда за баба Марта и мартеницата


Легенда за баба Марта и мартеницатаБаба Марта е митичен персонаж в българския фолклор. В народните вярвания, представени в пословици и приказки, името ѝ е свързано с името на месец „март“. Три са месеците, които са персонифицирани в българските митични представи – януари, февруари и март. Януари и февруари са представени като братя с лют характер – Голям Сечко и Малък Сечко. Баба Марта се смята за тяхна сестра, която ту е усмихната и добронамерена, ту непредвидимо зла.

подробно...


Рокли на Лейди Даяна на изложба


Рокли на Лейди Даяна на изложбаТоалети на принцеса Даяна (1961-1997), предизвикващи възторга на любителите на модата, са представени на изложба в двореца Кенсингтън - една от лондонските резиденции на английското кралско семейство.

подробно...


Да изгубиш сватбената си рокля - историята на една шотландка


Да изгубиш сватбената си рокля - историята на една шотландкаШотландка бе приятно изненадана, след като й върнаха изгубена в химическото чистене сватбена рокля.

подробно...


Как отбелязват Свети Валентин по света


Как отбелязват Свети Валентин по светаРомантичната традиция на Свети Валентин датира от няколко века и този ден се празнува от хора от цял свят с различни религии и култура.

подробно...


Топ 5 нестандартни подаръци за Свети Валентин


Топ 5 нестандартни подаръци за Свети ВалентинНай-романтичният месец от годината настъпи, а с него и изчерпването ни на идеи как да изненадаме любимия човек. Докато някои залагат на традиционни формати за отпразнуването на празника на влюбените, то други търсят нестандартни предложения, които да се запомнят.

подробно...


Ледените скулптури в Русе - нестандартно място за сватбена фотосесия


Ледените скулптури в Русе - нестандартно място за сватбена фотосесияМладоженци от Букурещ избраха ледената експозиция в Русе за своята сватбена фотосесия. Макар че в румънската столица има безброй красиви места, гостите от северната ни съседка са предпочели да се снимат до приказните ледени скулптури, изваяни в рамките на третото издание на международния фестивал „Русе айс фест”.

подробно...


Интересни факти за лимона


Интересни факти за лимонаБарманите обикновено слагат резен лимон в чашите с питие за повече вкус. Децата пият чай с лимон, за да бъдат здрави, а много от хората го консумират, за да пречистват организма си, да повишат имунитета и с цел отслабване. Лимонът има толкова много полезни свойства за организма, че ние сме свикнали да го използваме често в ежедневието си като добавка към храна или напитка. foodpanda подбра някои любопитни факти за него.

подробно...


Марина Кискинова с атрактивен ретро микс на концерта "Коледни звезди"


Марина Кискинова с атрактивен ретро микс на концерта "Коледни звезди"Певицата и актриса Марина Кискинова участва със специално подготвена песен на традиционния коледен галаконцерт на Искра Радева, който се излъчи по празниците. На сцената тя изпълни песента Candy man в микс с емблематичния хит на Елвис Пресли Jailhouse Rock. За изпълнението си Марина подготви и специална хореография от атрактивни танци заедно с Илияна Димитрова и Дорина Пунчева. Стайлингът на певицата за концерта бе издържан в стил pin up – ретро секси визия с коса на букли и черно-бяла рокля от две части – и пола до коляното на точки.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Нети


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи