Топ 5 нестандартни подаръци за Свети Валентин

Най-романтичният месец от годината настъпи, а с него и изчерпването ни на идеи как да изненадаме любимия човек. Докато някои залагат на традиционни формати за отпразнуването на празника на влюбените, то други търсят нестандартни предложения, които да се запомнят.

Статистиката говори, че в последните години, 14-ти февруари е предпочитана дата за предложения за брак. Независимо дали сте готови на тази важна крачка или просто търсите най-емоционалното преживяване, ето няколко полезни съвети, подбрани от foodpanda:

1. „Вечеря от високо” – романтично, забавно и определено запомнящо се. Бихте могли да наемете конструкция, която да ви издигне буквално до звездите, където да вечеряте, докато земята е в краката ви.

Топ 5 нестандартни подаръци за Свети Валентин

2. „Дегустация на вино” – ако все пак искате да се придържате към конвенционалните изненади, но да го направите по-специално, бихте могли да заложите на една романтична дегустационна вечер. За радост, България е страна с множество винарски изби, което прави изненадата лесно изпълнима.

3. „Пилотиране на самолет” – определено нетрадиционно! Ако интересите на вашия любим човек са насочени в тази посока, то това е перфектната изненада. Бихте могли да я допълните с хижа в гората и усамотение с чаша червен вино и горяща камина или може би скок от полет, за по-екстремните.

Топ 5 нестандартни подаръци за Свети Валентин

4. „Стая със загадки” – това предложение би могло да се стори интересно на тези от вас, които са готови за големия въпрос: „Ще се омъжиш ли за мен?“. Как? Отговорът е лесен, за да излезете от стаята ще трябва да отговорите на въпроси свързани с вашата половинка, а последния въпрос...вече го знаете.

Топ 5 нестандартни подаръци за Свети Валентин

5. „Любов на скорост” – седмица посветена на любовта и екипната работа или докажете, че сте най-добрия тандем, както в любовта, така и на картинг пистата, на един от големите столични молове. Освен нестандартното изживяване, бихте могли да спечелите и допълнителни големи награди, осигурени от организаторите.

Топ 5 нестандартни подаръци за Свети Валентин

Каквото и да изберете, за да изненадате вашия любим човек, направете го с любов, това ще е достатъчно.

БГНЕС