Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Любопитни новини

Любопитни новини


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Братът на любовницата на Джеф Безос е продал секс-съобщения и снимки за 200 000 долара


Братът на любовницата на Джеф Безос е продал секс-съобщения и снимки за 200 000 долара“Американ медия”, издателят на Нешънъл Инкуайърър, е платил 200 000 долара, за да получи интимна кореспонденция между Джеф Безос, главен изпълнителен директор на Амазон, и неговата любовница Лорън Санчес, съобщава Уолстрийт Джърнал.

подробно...


Българският пудел Саша отново сред ВИП-гостите на Chanel


Българският пудел Саша отново сред ВИП-гостите на ChanelChanel представи последната колекция на Карл Лагерфелд сред алпийски декор в Гран пале в Париж, където се стече елитът на модния свят. Сред присъстващите бяха Клaудия Шифър - една от музите на Карл Лагерфелд, Ана Уинтур, както и актрисата Моника Белучи. По подиума сред дървени хижи и под сипещи се снежинки, преминаха Кара Делевин, актрисата Пенелопе Крус и Кая Гербер.

подробно...


Силният пол предпочита умни пред красиви жени


Силният пол предпочита умни пред красиви жениСъгласно получените данни, девойките, чиято ключова характеристика била външния вид, представителите на силния пол разглеждали по-скоро като част от кратък роман.

подробно...


Най-добрият филм на Оскари 2019 с българско участие


Най-добрият филм на Оскари 2019 с българско участие91-вата церемония по връчването на наградите на Американската филмова академия се проведе по традиция в холивудския "Dolby Theatre". Тя беше открита от "Queen" с вокалист Адaм Ламбърт, които изпълниха две емблематични свои песни.

подробно...


Лейди Гага с трета раздяла за три години


Лейди Гага с трета раздяла за три годиниАмериканската поп звезда и номинирана за "Оскар" Лейди Гага се раздели със своя приятел Крисчън Карино.

подробно...


Дизайнерът Карл Лагерфелд почина на 85 години


Дизайнерът Карл Лагерфелд почина на 85 годиниКреативният директор на Chanel изгуби битката с рака. Дизайнерът почина от рак на панкреаса в понеделник, 18.02.2019г.

подробно...


Певицата Кейти Пери с предложение за брак от Орландо Блум


Певицата Кейти Пери с предложение за брак от Орландо БлумПевицата Кейти Пери получи предложение за брак от приятеля си чаровния актьор Орландо Блум на връх Свети Валентин.

подробно...


Топ 5 романтични филми за Свети Валентин


Топ 5 романтични филми за Свети ВалентинКакво по-романтично от киновечер в прегръдките на любимия в комбинация с пуканки и шоколад. Представяме ви, една селекция от най-подходящите филми за празника.

подробно...


Дженифър Анистън на 50 - с нова визия и дете


Дженифър Анистън на 50 - с нова визия и детеНа 11 февруари актрисата отпразнува своята 50-годишнина. В навечерието на нейния рожден ден тя е прибягнала до скъпи козметични процедури против стареене, съобщава Хийтуорлд. Според приятел на Анистън, американската актриса се е подложила на инжектиране с ботокс и филъри. Дженифър е помолила лекарите да направят устните й по-пълни. Според журналисти, Дженифър вече е преминала всички процедури. Сега знаменитостта се възстановява.

подробно...


Круизна компания плаща по 2000 лири за да пътувате - мечтаната работа


Круизна компания плаща по 2000 лири за да пътувате - мечтаната работаЗабавно пътуване по света безплатно това лято? Една круизна компания предлага да плати на "чирак", за да направи точно това - можете да кандидатствате от днес.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мика Стоичков


Обществена личност
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи