Destiny's Child с планове да се съберат отново

Американската R&B група Destiny's Child планира да се събере отново, вдъхновена от триумфалното завръщане на сцената на Spice Girls, съобщава „Контакт мюзик“. Източник твърди, че Бионсе и нейните приятелки Мишел Уилямс и Кели Роуланд обмислят няколко мащабни концерта през 2020 година, за да отбележат 20-ата годишнина на групата. „На хоризонта се очаква може би и появата на нови песни“, твърди същият източник.

Destiny's Child  с планове да се съберат отново

„Бионсе отчаяно се опитва да събере момичетата в звукозаписното студио с нея. Според нея какъв по-добър момент от 2020 година, когато ще отбележат две десетилетия от създаването на групата“, посочва близък на певицата. „Тя видя успеха на Spice Girls, но иска да го повтори – с по-голям и по-добър успех“.

Destiny's Child се разделиха през 2006 година, но се събраха за специална поява на фестивала Coachella през април 2018 година. Всяко от трите момичета от групата има успешна самостоятелна певческа кариера, като 37-годишната Бионсе има шест солови албума зад гърба си. 39-годишната Мишел Уилямс и 38-годишната Кели Роуланд имат по четири самостоятелни албума в кариерите си.

БГНЕС