Първата дама на САЩ каза НЕ на естествената кожа

Първата дама на САЩ, Мелания Тръмп вече няма нито една дреха в гардероба си от естествена кожа, съобщи неин представител пред Си Ен Ен.

Наистина, не се съобщава откога Мелания не носи кожени палта от норка и самур, тъй като те неведнъж са били важна част от тоалетите й.

Първата дама на САЩ каза НЕ на естествената кожа

Очевидно е, че Мелания Тръмп е ревизирала възгледите си и е решила да премине към изкуствени кожи. Остава неясно какво точно я е накарало да промени отношението си към всичко "естествено".

Интересът към гардероба на първата дама на САЩ се засили още повече, след като в профила си в Туитър Памела Андерсън публикува писмо, получено от Мелания.
„Много съм ви благодарна за изпратеното палто от марката Only Me от изкуствена кожа. Благодарна съм за окуражаващите думи и подкрепата. Те означават много за мен. Заедно можем да вдъхновим повече жени, за да отстояват собствените си убеждения. Благодаря ви за този подарък“, се казва в писмото до Памела Андерсън, която е ревностен защитник на животните. Тя категорично е против използването на естествени кожи в производството на облекло. Когато научава, че любимият дизайнер на Мелания е Марк Бауър (вегетарианец и защитник на животните), решила да й направи оригинален подарък.

„Толкова съм щастлива, че сте решили да се откажете от естествената кожа. Като първа дама, вие налагате тенденции, които не могат да не повлияят на другите хора в избора им“, пише още Памела Андерсън в писмото си до Мелания Тръмп.

БГНЕС