Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аксесоари

Аксесоари


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Ревю с очила KWIAT в подкрепа на КАМПАНИЯ ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ДЕТСКОТО ЗРЕНИЕ


Ревю с очила KWIAT в подкрепа на КАМПАНИЯ ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ДЕТСКОТО ЗРЕНИЕБългарската марка очила KWIAT („Квят”), с подкрепата на Министерство на образованието и науката, стартира кампания за профилактика на детското зрение в периода от 15 септември до 31 октомври 2014 г. Акцент в кампанията е модно ревю с очила, което ще се състои на 24 септември в City Center Sofia (фоайе, цетрален вход). Известни личности, които подкрепят инициативата, ще участват в ревюто заедно със своите деца и ще покажат актуални модели слънчеви и диоптрични очила.

подробно...


По време на седмицата на модата в Лондон бе представена селфи-шапка


По време на седмицата на модата в Лондон бе представена селфи-шапкаСелфи маниаците се сдобиха с ново розово оръжие. Компанията "Ейсър" в сътрудничество с дизайнера Кристиан Кован Санлуис представиха първата селфи шапка.

подробно...


Долче и Габана вдъхновени от Сицилия


Долче и Габана вдъхновени от СицилияЦветният принт от сицилианската модна приказка вдъхнови Долче и Габана за нова пролетно-лятна колекция очила.

подробно...


Сара Джесика Паркър с втора колекция обувки


Сара Джесика Паркър с втора колекция обувки Първата колекция обувки на Сара Джесика Паркър едва излезе на пазара, а актрисата вече подготвя втора.
Компанията "Nordstrom" съобщи, че е решила да продължи сътрудничеството си с американската звезда. Втората колекция ще зарадва почитателите на Паркър през септември. Тя ще бъде съпроводена и от няколко модела чанти.

подробно...


Givenchy представиха колекцията си чанти за Есен/Зима 2014-2015


Givenchy представиха колекцията си чанти за Есен/Зима 2014-2015Модната къща Givenchy представи новата есенно - зимна колекция чанти.
Ако до сега не сте се влюбили в модела "Антигона", тогава нейната нова екзотична версия със сигурност ще промени мнението ви.

подробно...


Ейми Адамс е лице на колекцията аксесоари за Есен-Зима 2014/2015 на Max Mara


Ейми Адамс е лице на колекцията аксесоари за Есен-Зима 2014/2015 на Max MaraНосителката на "Златен глобус" Ейми Адамс е новото лице на италианската модна къща Max Mara. 39-годишната актриса засне рекламна кампания за есенно-зимната колекция, озаглавена "Timeless is now".

подробно...


Златка Димитрова - лице на Royals Jewelry


Златка Димитрова - лице на Royals JewelryОсвен благотворителни каузи и участия в реалити предавания, плеймейтката Златка Димитрова се справя умело и с позирането пред обектива. Бъдещата майка е рекламно лице на бижута с марка Royals Jewelry

подробно...


Ива Екимова и Дара с нови очила KWIAT


Ива Екимова и Дара с нови очила KWIATОтваряме летния гардероб на Ива Екимова и дъщеря й Дара и се оказва, че там на почетно място са дънките и очилата. В него задължително присъстват още елегантните и цветни дрехи и аксесоари. А специално за летния сезон стилната двойка майка и дъщеря добавиха и по няколко чифта модерни очила KWIAT ("Квят").

подробно...


Обувки и чанти от Sara Pen


Обувки и чанти от Sara PenSARA PEN - естравагантни сандали, дизайнерски обувки и чанти, създадени специално за Дамите с по-екстравагантен вкус!

подробно...


Обувки и чанти от PrettyFit


Обувки и чанти от PrettyFitОбувките prettyFIT са изработени от качествена агнешка кожа в съчетание с различни по вид аксесоари и се отличават с оригинален дизайн.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Нина Тодорова


Моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи