Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аксесоари

Аксесоари


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Dior отново избра Дженифър Лоурънс за рекламно лице на своите чанти


Dior отново избра Дженифър Лоурънс за рекламно лице на своите чантиАктрисата Дженифър Лоурънс продължава сътрудничеството с модната къща Dior, този път тя представи колекцията от чанти на есенно-зимния сезон 2016/2017 година.

подробно...


Дамски обувки от Interest.bg - изберете качеството


Дамски обувки от Interest.bg - изберете качеството На витрината на Онлайн магазин interest.bg може да се види голямо разнообразие от дамски модели обувки в широка гама от цветове и естествени материали. Продуктите са насочени предимно към деловата и стилна жена, която цени качеството, визията и комфорта. Дизайнът е подходящ за напрегнатото работно ежедневие, официални поводи и свободното време. За по-млдите, магазинът разполага и с младежки модели, които са съобразени със съвременните модни тенденции.

подробно...


Шик в сезона на сватбите


Шик в сезона на сватбитеСкоро ще станем „Г-жа & Г-н“…
Шикозен класически стил за нейния и неговия найщастлив ден в живота … модел

подробно...


Актуални и ефектни дамски чанти от NovaChanta.com


Актуални и ефектни дамски чанти от NovaChanta.comНай-важният момент при покупката на дамска чанта безспорно е доколко ефектна ще бъде тя. Разбира се винаги се интересуваме от практичността и материала на изработка на самата чанта. Но няма да излъжем, ако кажем, че 90 процента от дамите гледат първо визията на чантата.

подробно...


Nike пуснаха обувки с българския трикольор


Nike пуснаха обувки с българския трикольорNike пусна тенис обувки с цветовете на българското знаме. Американският гигант за спортни стоки е спонсор на първата ни ракета Григор Димитров.

подробно...


Хора, суета и бижута заедно във времето


Хора, суета и бижута заедно във времетоОще от древността хората са искали да придадат на своята естествена красота по-изтънчен израз и са прибягвали към различни хитрости. Днес всичко си е същото, макар някои неща да се променят в основата им целта си остава същата, а именно да изглеждаме още по-добре.

Макар модната индустрия да не е била все още такава, каквато я знаем днес, предците ни са използвал различни гримове и украшения.

подробно...


Стилът зависи и от допълненията към облеклото


Стилът зависи и от допълненията към облеклотоМодата винаги ще бъде фактор, който ще определя поведението на хората. Тя диктува голяма част от ежедневието и като цяло животът ни. За добро или лошо, това е така и няма как скоро да се промени. Истината е, че всеки първо ни възприема с очите си. Точно поради тази причина всяко първо впечатление е доста важно.

подробно...


Различната визия и модата на разнообразието при ръчните часовници


Различната визия и модата на разнообразието при ръчните часовнициВсе повече дами и господа предпочитат да използват часовници, които не са толкова скъпи, а обратното, сравнително евтини, но пък за сметка на това такива, които ги различават от останалите. В днешно време и без това са наистина малцина хората, които биха могли лесно да определят дали един часовник е скъп или пък не чак толкова, само с един поглед.

подробно...


Дамски обувки от NinoConti - колекция Есен-Зима 2015


Дамски обувки от NinoConti - колекция Есен-Зима 2015Новата колекция дамски обувки на NinoConti Есен - Зима 2015, предоставя на дамите възможността да се докоснат до последните тенденции в модата на достъпни за широката публика цени. Висококачествената изработка и модерния дизайн са гаранция за силно чувство на удовлетвореност в техните сърца. Добре изразеното разнообразие на асортимента позволява на всяка модерна жена необходимия избор, за да може да изрази себе си.

подробно...


Подгответе се за първия учебен ден: Раници


Подгответе се за първия учебен ден: РанициПървият учебен ден наближава, а с него и вълненията около избирането на ученическите пособия. За малчуганите, това е любимата част от подготовката за новата учебна година. Подрахме за вас няколко интересни модела ученически раници, с които можете да зарадвате вашия ученик.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мария Богданова


Моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи