Нова причудлива модна тенденция: Да вградиш "свещеното си наследство" в бижу

Да вградиш „свещеното си наследство” в бижу явно е новата причудлива модна тенденция. Това доказват дизайнерите на бижута от компанията "Sacred Legacy Arts", които създават невероятно нежни, артистични, красиви, елегантни, висококачествени и запомнящи се творения. Произведения на ювелирството, които пазят спомена, така, както нито една друга скъпоценност не може. Защо ли? Защото във всяко едно от тях е вградена кърма или ДНК.

Да, наистина! Великолепните на пръв поглед бижута със скъпоценни камъни крият в себе си уникална частичка от всяка жена. В буквалния смисъл. Както главната дизайнерка и създател на идеята споделя на сайта си, в избрания накит може да бъде вградено "не само майчино мляко, но и първите къдрици на детето, пъпната му връв, останките или прахта на любимия човек, плацента, цветя, парченце плат и много други."

Нова причудлива модна тенденция: Да вградиш „свещеното си наследство” в бижу

Всички тези вещества се импрегнират и обработват по специален начин, комбинират се с подходящ метал, дизайн и скъпоценен камък, докато се получи перфектната персонифицирана капсула на времето, която всяка жена да може да носи на пръста, шията или китката си.

Създаването на подобен "скъп спомен" може да ви оръси с близо 400 долара, но сред предложенията има и пръстени за по-скромните 80. И колкото и странно да изглежда - един бърз поглед в сайта на "Sacred Legacy Arts" показва, че всичко бива разпродадено почти на секундата, а частните поръчки не спират да валят. При това те не са единствените, които специализират в изработката на подобни "уникати". БГНЕС