Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аксесоари

Аксесоари


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Трансформиращи се бижута в новата колекция на Chanel "1.5"


Трансформиращи се бижута в новата колекция на Chanel "1.5"Цветята на красивата камелия в бижутерийните колекции на Шанел продължават да цъфтят. След актуализираната линия на Bouton de Camelia, майсторите на марката създадоха колекцията „1.5“, която френската къща представи по време на седмицата на Парижката висша мода.

подробно...


Мерилин Монро е новото лице на Invoke


Мерилин Монро е новото лице на InvokeЕдна от най-колоритните дами у нас - Енджи Касабие, е новото рекламно лице на българския бижутериен бранд Invoke. Специално за марката диетолог #1 в България засне стилна фотосесия, вдъхновена от емблематичните актриси на Холивуд - Мерилин Морно и Чарлийз Терон. Енджи се превъплъти в двете дами без затруднения, предавайки тяхната класа и изисканост – качествата, които определят и най-новата линия бижута на Invoke - Silver Premium. По време на снимките, заснети от модния фотограф Теди Грозданов, тя сподели, че е страстен почитател на обеците и розовото злато и моделите на българския бранд прилягат напълно на нейната същност.

подробно...


SIGI Designer BAGS на Фестивала на Модата и Красотата 2018


SIGI Designer BAGS на Фестивала на Модата и Красотата 2018SIGI Designer BAGS е европейска марка. От самото си създаване и до днес марката предлага дизайнерски, ръчно изработени модели дамски чанти от естествени кожи. Колекциите на SIGI Designer BAGS обхващат линии от чанти притежаващи собствен дизайн.

подробно...


Часовници от Reaction на Фестивала на Модата и Красотата 2018


Часовници от Reaction на Фестивала на Модата и Красотата 2018Фирма "Реакшън" е официален вносител и представител на Ice Watch за България. Марката е Белгийска. Характерно за часовниците на Ice Watch е, че всичките им модели са водоустойчиви и се предлагат в богата цветова гама покриваща изискванията на всеки.

подробно...


Дамска чанта втора употреба продадена за 2 милиона долара


Дамска чанта втора употреба продадена за 2 милиона долараВтора употреба дамска чанта на Hermes Birkin беше продадена за 217 144 долара в Лондон, съобщи Би Би Си.

подробно...


Швейцарският бранд Aviel Handmade с нова колекция "Самодива"


Швейцарският бранд Aviel Handmade с нова колекция "Самодива"Нашумелият бранд Авиел засне ексклузивна фотосесия за новата си колекция с фотографката от Лос Анджелис Silviya Grigorova Photography. Колекцията е с наименование „Самодива“ и представя най-новите бижута за лято 2018.

подробно...


Триумф на най-голямата оптична компания у нас


Триумф на най-голямата оптична компания у насРадостта от хубавите очила е специалният подарък на „Джой Фешън“ по повод техния празник. Всеки закупил един чифт диоптрични или слънчеви очила от 8 до 21 май включително, получава безплатно втори – слънчев, диоптричен, дамски или мъжки, спортен или елегантен, без ограничения в избора. Освен двойна, радостта може да бъде и споделена, ако вторите очила се превърнат в подарък за любим човек, приятел или колега. Предложението важи за всички специализирани оптики от шестте вериги на „Джой Фешън“ в цялата страна: Grand Optics, Joy Optics, ZEISS VISION CENTER, Kid Optics, Opto Sport и Polaroid Shop.

подробно...


А как ви звучи - сникърите да са в тон с червилото


А как ви звучи - сникърите да са в тон с червилотоОще една нетрадицонна колаборация в света на модата - козметичният гигант анонсира съвместна колекция с лидера при спортните обувки Puma.

подробно...


Актуалните модели обувки за пролет/лято 2018 според световно известния дизайнер Роберто Ботичели


Актуалните модели обувки за пролет/лято 2018 според световно известния дизайнер Роберто Ботичели За предстоящия пролет/лято 2018 новите колекции на Roberto Botticelli отново предлагат доза стил и елегантност.

подробно...


Шапки произведени от българка се носят в Холивуд


Шапки произведени от българка се носят в ХоливудНейни шапки носят кралски особи, бизнес и арт дами, филмови знаменитости. Защото са уникати и са шити с много любов. Модната дизайнерка Виолета Илиева и нейната запазена марка "Беллора" за шапки и аксесоари са известни не само в България, а и по целия свят.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Невена Желева


Фризьор
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи