Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аксесоари

Аксесоари


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Дженифър Лопес с колекция бижута за Есен-Зима 2015/2016


Дженифър Лопес с колекция бижута за Есен-Зима 2015/2016"Основната идея на колекцията е да ви дава "безкрайни опции". Тя е стимул да създавате свои собствени уникални съчетания, без значение от повода", сподели певицата за линията си.

подробно...


Моделът Миранда Кер с колекция за Swarovski


Моделът Миранда Кер с колекция за Swarovski Моделът Миранда Кер е вложила много мисъл в дизайна на колекцията си бижута за Swarovski, писа "Контакт мюзик".//cdn.fashion.bg/img15/MirandaKerrSwarovski_m.jpg

подробно...


Фронтменът на U2 пуска колекция слънчеви очила


Фронтменът на U2 пуска колекция слънчеви очилаЛинията на музиканта ще е част от марката "Revo" и се очаква да бъде пусната на пазара през есента.

подробно...


Очаквайте още едно сътрудничество на Фарел Уилямс с adidas Originals


Очаквайте още едно сътрудничество на Фарел Уилямс с adidas Originals Модната икона от хита "Happy" си сътрудничи с група художници, за да създаде нова колекция кецове, използвайки различни творчески методи.

подробно...


Нов подобрен модел на култовите кецове All-Star Chuck Taylor


Нов подобрен модел на култовите кецове All-Star Chuck TaylorКомпанията Converse пуска подобрен за пръв път от 98 години насам модел на кецовете All-Star Chuck Taylor. Външно те изглеждат както и оригиналът, твърди Fox 43. Но при новата версия има подсилено стъпало, а платът ще пропуска въздух, за да не запарват крака.

подробно...


Глория с хитовите кръгли очила за Лято 2015 от KWIAT


Глория с хитовите кръгли очила за Лято 2015 от KWIATКръглите очила с цветно огледално покритие са хит за лято 2015 и Глория добре знае това. Примата, която през есента ще отбележи с концерт 20 години на сцена, засне фотосесия към клиповете за трите нови песни, с които ще зарадва почитателите си. Тя избра три различни визии, като не пропусна да включи задължителния моден аксесоар за лятото. Слънчевите очила, на които се спря Глория са едни от хитовите модели за сезона.

подробно...


Миранда Кер представя обувките Reebok Skyscape Viva


Миранда Кер представя обувките Reebok Skyscape VivaReebok представи новото попълнение към серията спортни обувки Skyscape за сезон Есен/Зима 2015 – Skyscape Viva. Премиерата на модела дава началото на глобална кампания с участието на модната икона Миранда Кер, която е лице на Skyscape от дебюта на серията през сезон Пролет/Лято 2015.

подробно...


Кристиан Лубутин пуска нови модели от най-хитовия цвят


Кристиан Лубутин пуска нови модели от най-хитовия цвят Дизайнерът Кристиан Лубутин пуска седем нови обувки в "голата" палитра, която е подходяща за всеки тен на кожата.

подробно...


Бутик Талисман с модна премиера


Бутик Талисман с модна премиераБутик за холистични бижута „Талисман“ отвори врати с пищно парти миналата вечер, на което топ-моделите на агенция „Визаж“, сред които Гергана Малкоданска, Роси Иванова, Юлия Юревич и Куини Алис, демонстрираха не само фешън усет, но и доверие към мистичното. Те се убедиха, че един от начините да привличаме благоденствие, любов и хармония в живота ни, е чрез силата на полускъпоценните камъни.

подробно...


Риана стана дизайнер на татуировки


Риана стана дизайнер на татуировкиПевицата Риана създаде линия от временни татуировки в златно и сребърно.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мария


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи