Актуални и ефектни дамски чанти от NovaChanta.com

Най-важният момент при покупката на дамска чанта безспорно е доколко ефектна ще бъде тя. Разбира се винаги се интересуваме от практичността и материала на изработка на самата чанта. Но няма да излъжем, ако кажем, че 90 процента от дамите гледат първо визията на чантата. Това е напълно нормално, тъй като тя е част от облеклото ни и представлява доста важен аксесоар.

Знаем, че предложенията за интересни дамски чанти по магазините са много повече от тези за мъжете. В този случай мъжките чанти се ограничават предимно до няколко основни вида модели и цветово разнообразие свеждащо се до черно или кафяво.

Когато говорим за впечатляващи дамски чанти, това не означава, че те трябва да изглеждат шокиращо. Идеята е да ни помогнат да се представим добре пред заобикалящия свят и същевременно да са ни удобни. Да можем да вземем необходимите вещи с нас, а също и да се разграничим от тълпата.

Истина е, че чантата е по-вярна от най-добрата ни приятелка, защото умело крие „тайните” ни. Чантата е верен наш спътник в този объркан свят.

Кои чанти са ефектни?
Това са чантите, актуални за сезона, в крак с модните тенденции и същевременно, отговарящи на нашия личен стил. Нека да не прекаляваме. За да не се наложи заради новата покупка да сменяме после целия си гардероб.

Ако предпочитаме чанти, които да не ни „пречат”, идеални са тези за през рамо. Те са практични и са представени във всяка нова колекция. Освен това, вече дизайнерите на чанти съчетават иновациите с класиката, така че безпроблемно можем да намерим подходящия модел. Повечето от този тип чанти са с по-малки размери, но пък изглеждат наистина впечатляващо добре- най-вече през пролетта и лятото.

Актуални и ефектни дамски чанти от NovaChanta.com

Актуални и ефектни дамски чанти от NovaChanta.com

Във всяка модна колекция присъстват и големите чанти тип торба, просто са с нов дизайн. Знаем, че тези чанти са много удобни и практични. Ако сте свикнали да носите такива, ние сме сигурни че изборът на нова чанта ще бъде от същия вид.

Актуални и ефектни дамски чанти от NovaChanta.com

Актуални и ефектни дамски чанти от NovaChanta.com

Напоследък станаха модерни и чантите в бохемски стил с дълги висящи тънки ресни. Ако предпочетем този стил ще изглеждаме много атрактивно. Перфектен избор за пролет и есен, съчетава се добре с кафяво кожено яке да речем.

Актуални и ефектни дамски чанти от NovaChanta.com

Ефектно ще изглеждаме и ако съчетаем няколко чанти едновременно, например една мъничка и една голяма. Или пък умело да смесим два различни стила. Но това е само за дами, които са много близко до модните тенденции и знаят как да правят подобен тип съчетания, иначе може да се получи и обратен ефект.

Не може да пренебрегнем и тези дамски чанти, които са така направени, че да могат да променят формата си по наше желание.

От тази пролет са и моделите с правоъгълна форма и дълги дръжки. Модерното при тях е, че са на тънки цветни ленти, имитиращи цветовете на дъгата. Умело се съчетават с обувки на висока платформа в същата цветова гама. Точно такива модели за сезона може да откриете в онлайн магазин NovaChanta.com. Понякога откриваме най-добрите предложения не на улицата, а в интернет!

Спортни чанти от дънков плат, комбиниран с велур или пък чанти с животински принтове и дънков плат, също са част от новите пролетни предложения.

За лятото можем да очакваме с нетърпение новите модели на плетените сламени кошници.

Актуални и ефектни дамски чанти от NovaChanta.com

Решението какво да изберем от хилядите модели дамски чанти, все пак остава изцяло наше и робуването на тенденции далеч не е задължително.