adidas Originals представя камуфлажни обувки вдъхновени от ретро бегачите

adidas Originals представя първите модели на култовите обувки NMD за сезон пролет/лято 2017 в България едновременно със световната им премиера.

adidas Originals представя камуфлажни обувки вдъхновени от ретро бегачите

Наследството на adidas се корени в спорта, но adidas Originals е посветена на еволюцията от сливането между спорта и уличната културата. Автентичността на adidas Originals днес вече не е фокусирана в транслиране на миналото в настоящето, а в отношението между минало и бъдеще, тя включва иновации, но само такива, които не забравят миналото.

Вдъхновението идва от артефактите в архивите на adidas. Тези впечатляващи обувки отдават почит на ретро бегачите, едновременно с визуалния си стил и модерните детайли. Обувките имат камуфлажна щампа върху изработената от ластична мрежа горна част с елементи от естествен велур. Всичко това съчетано в конструкция наподобяваща чорап. Комбинацията камуфлажен принт и ефектна повърхност създават външен вид, който е готов да покори дебрите на градския пейзаж.

adidas Originals представя камуфлажни обувки вдъхновени от ретро бегачите

Страничните TPU елементи разположени в средната част на обувката придават нотка спортно приключение, докато технологията boost™ помага за възвръщането на енергията от всяка крачка. boost™ е използвана за създаването на най-впечатляващата подметка на adidas, защото, колкото повече енергия даваш, толкова повече получаваш обратно. Тя е съчетана с EVA елементи, които придават издръжливост и динамичност на цялата подметка.