Създавай модата с Espoka

Espoka е лондонска марка обувки, създадена през далечната 2002 година, която си постави цел да предостави на всяка уважаваща себе си дама изискани артикули (обувки и чанти), с които да внесе доза елегантност и очарование дори в най-семплата си ежедневна визия. И колкото и гръмко да звучи – Espoka го постига лека-полека с помощта на очарователните си клиенти, които знаят, че стилът и модата са дълбоко свързани помежду си.

В онлайн каталога на Espoka ще намерите изискана лимитирана колекция от дамски обувки и аксесоари, произведени от естествени материали, отличаващи се с неповторимия си дизайн и стил. Артикулите с логото на Espoka ще преобразят ежедневния Ви стил, превръщайки Ви в истински модни диктатори.

„На върха на вълната“: винаги модерни с Espoka
Всяка дама мечтае за индивидуален стил и впечатляваща външност, която да ѝ носи страхотни позитиви както в професионално, така и в лично отношение. Казват, че по дрехите посрещат, а по акъла изпращат – банална мисъл по нашите ширини, която носи в себе си обаче такава истинност, нали?

Накратко: забележителната визия не се постига само и единствено посредством колоритен и модерен сет от аксесоари. Напротив, индивидуалният стил е като солта в ястието, който ще Ви качи на модната сцена и респективно - липсата на такъв ще ограби така жестоко очарователната Ви осанка.

Ето къде е и ролята на Espoka – лондонската марка за изискани дамски аксесоари и обувки ще Ви помогне да изразите по-добре себе си посредством невероятно модерни и дълбоко впечатляващи артикули за семпла и/или по-елегантна визия.

Селектираният каталог на Еspoka включва кожени изделия с отлично качество, решени в семпли цветове, предразполагащи към интересни стилови комбинации, които ще внесат цвят и настроение в сивото ежедневие.

В онлайн магазина ще се натъкнете на богатство от нестандартни дамски обувки и аксесоари, ръчно изработени от естествена кожа и дълбоко очароващи с разкошния си дизайн и несравнимо удобство.

Веднъж щом отворите богатия каталог на Espoka, пред Вас ще се открие сякаш един нов свят, където първокласния стил и мода са неразделни дружки.

Запознайте се с неповторимото удобство и модерна външност, пресъздадена чрез изключителните сезонни артикули с лейбъл Espoka, представени от класически ботуши, боти, кецове, снийкърси, платформи, елегантни обувки, сандали, ежедневни чанти и раници и какво ли още не.

Изгубете се в необятния и модерен обувен свят, представен от Espoka, експериментирайки с нещо ново, модерно и красиво, подхождащо на стила на великолепния Лондон!

Разчупете ежедневния си стил с бест-селърите на Espoka

Ballerina Gone Street Style Boots
Движете се като „балерина“, стъпвайки стилно и грациозно с класическите ботушки в цвят черен! За никого не е тайна, че комфортът през деня не бива да остава на заден план. А какво по-хубаво би било, ако можем да го съчетаем с разкошен чифт боти/ботушки? Прекрасно, нали?

Създавай модата с Espoka

Shine Bright Urban Leather Boots

Поредният невероятен чифт обувки, предлагани от Espoka – съвършен модел, приятен дизайн с колоритни елементи превръщат обикновената и невзрачна визия в прелестна картина, която определено привлича желаните погледи! Толкова нежни и семпли, а същевременно така очарователни, нали?

Създавай модата с Espoka

Не забравяйте да разгледате последните попълнения на Espoka, налични на www.espokalondon.com. За повече колоритни и модерни постове ги последвайте в Инстаграм и Фейсбук